noodles volos banner

Αίας-Αχιλλέας 6-0

“Εξάσφαιρος” ο Αίας που “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίωρο όταν προηγήθηκε 3-0 με γκολ του Κατσαβριά στο 15', Θανάση Κωστούλα (ο πρώην επαγγελματίας παίκτης) στο 20' και του Μπιρτσάι στο 22'. Τα άλλα γκολ στην επανάληψη από τους Μπιρτσάι (55'), Κατσαβριά (60') και Γαρυφάλλου (75'), ενώ δοκάρι είχε ο Μαρμαγκιόλης. Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν τον αγώνα, η διοίκηση του Αχιλλέα βράβευσε τον Θανάση Κωστούλα για τη μεγάλη σταδιοδρομία του στο χώρο του ποδοσφαίρου με ΓΣΑ, Ολυμπιακό Βόλου, Ολυμπιακό Πειραιώς, Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος φέτος ενισχύει την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του. Μια κίνηση σίγουρα άξια συγχαρητηρίων που θα έπρεπε να κάνουν όλες οι ομάδες για έναν παίκτη με σημαντική καριέρα σε υψηλό επίπεδο επί σειρά ετών...

Συνθέσεις:
Αίας: Λαγός, Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Μπούρας, Αθ. Κ. Κωστούλας (60' Κορέτα), Μαλλιαρός (65' Γαρυφάλλου), Μπιρτσάι, Μαρμαγκιόλης, Κουτσιανίτης (55' Ντογιάνι), Κατσαβριάς, Αθ. Αθ. Κωστούλας.
Αχιλλέας: Σχουλής, Τσεκούρας, Χασιώτης, Διαμαντής, Τσουκάρας (60' λ.τρ. Στεργίου), Τσιοκάρας (46' Αλπίτσης), Μόσχος, Γουργιώτης, Μπεζάτης (65' Μαλλιαρός), Γ. Παναγιώτου, Γάκας.