noodles volos banner

Σαρακηνός-Δάφνη 2-0

Εντός έδρας νίκη για τον Σαρακηνό, με 2-0 κόντρα στη Δάφνη, με ένα γκολ προς το φινάλε κάθε ημιχρόνου. Το 1-0 στο 40' ο Αποστόλης Τανάγιας με κοντινό πλασέ και το 2-0 στο 87' με δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής από τον Ανδρέα Τσεκούρα. Η Δάφνη έπαιξε από το 38' με παίκτη λιγότερη λόγω κόκκινης κάρτας στον Γιούργα, ο οποίος σε λεκτική επίθεση αντιπάλου, αντέδρασε έντονα και μάλιστα, έγινε μια μικρή σύρραξη μεταξύ των παικτών. Για τους “ροσονέρι”, δοκάρι στο πρώτο μέρος σε κεφαλιά του Βαΐτση, σουτ του ίδιου παίκτη έφυγε άουτ, ενώ σουτ του Δημακόπουλου απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, στην επανάληψη καλύτερες φάσεις με κοντινό σουτ του Δημακόπουλου από τη μικρή περιοχή που δεν είχε στόχο, τετ-α-τετ των Ρουκά, Βαΐτση που εξουδετέρωσε ο Χατζηβασιλείου. Για τη Δάφνη, στο α' ημίχρονο, ο Δεμίρης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ενώ ήταν σε θέση για γκολ, σουτ του Σιαμέτη από πλάγια κόντραρε σε σώματα, ενώ μια φάση για την ισοφάριση σε κεφαλιά του Δεμίρη που πέρασε λίγο άουτ. Να αναφέρουμε ότι ντεμπούτο με τον Σαρακηνό έκανε ο 14χρονος Κώστας Δημόπουλος, ο οποίος προέρχεται από την ακαδημία του συλλόγου.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Στούκας, Ρουκάς, Τσαμπαλής, Καλαμάτας, Τανάγιας, Τσορβατζής, Δημακόπουλος (82' Δημόπουλος), Καραπλιάγκος, Στεργιόπουλος, Κατής (62' Τσεκούρας), Βαΐτσης.
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Νικηφοράκης, Γκιάστας (76' Παπανίκος), Αβλουγιάρης, Τσάτσος (50' λ.τρ. Λούκας), Γιούργας, Παπαστεργίου, Τσόντζορας, Σιαμέτης, Κοντορίζος (55' Κουλάκογλου), Δεμίρης.