noodles volos banner

Άθλος-ΕΜΑ 1-4

Δύο γκολ σήμερα για τον Ανδρέα Καπέσιο Δύο γκολ σήμερα για τον Ανδρέα Καπέσιο

Δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία στο πρωτάθλημα για την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου. Επικράτησε 4-1 του Άθλου στο Στάδιο “Αθ. Ραγάζος”, σκοράροντας από δύο φορές σε κάθε ημίχρονο κι έφθασε στους 8 βαθμούς. Το 0-1 πριν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό καθώς στις πρώτες στιγμές του ματς, ο Βέτσικας κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ ο Λανάι. Το 0-2 στο 15' με κεφαλιά του Καπέσιου ύστερα από σέντρα του Βέτσικα και το 1-2 λίγο πριν βγει το πρώτο ημίχρονο, στο τελευταίο λεπτό, με πλασέ του Ξηροκώστα. Για την ΕΜΑ, στην επανάληψη το 1-3 ο Καπέσιος στο 62' με πλασέ και το 1-3 στο 70' όταν ο Παπαδάκης έκανε γέμισμα και ο νεαρός Γκαμάλιας σκόραρε με μονοκόμματο σουτ από τη γωνία της μικρής περιοχής.
Ο Άθλος είχε μία καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο να ισοφαρίσει με τον Ξηροκώστα, ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να μειώσει σε 2-3 στο β' μέρος, ενώ ο Χρυσοστομίδης στο 65' αστόχησε σε τετ-α-τετ. Για την ΕΜΑ, σουτ του Βέτσικα από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε ο Μέμος στο 20ό λεπτό, στο 44' ο Καπέσιος είχε δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκαμάλιας σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε, ενώ δεύτερο δοκάρι στο 75' σε απευθείας φάουλ του Καρατζόγλου.

Συνθέσεις:
Άθλος: Μέμος, Δημόπουλος, Τσεκρέζης, Δάρας, Κουτρογιάννης, Καραδήμας, Ξηροκώστας, Επίσκοπος, Χρυσοστομίδης (55' Φάτσης), Κακλιάς (85' Κουμπούρας), Φωτιάδης (85' Νικογιάννης).
ΕΜΑ: Ζαγκαβιέρος, Θεοδ. Βαλκανιώτης (70' Αναγνώστου), Διαμαντένιας, Λανάι, Μπελεγρίνης (60' Ζιούλης), Παπαδάκης, Θαν. Βαλκανιώτης, Καρατζόγλου, Κουφαλιδάκης (30' Γκαμάλιας), Καπέσιος, Βέτσικας.