noodles volos banner

Mαγνησιακός-Δήμητρα 0-1

Η Δήμητρα κέρδισε εκτός έδρας 1-0 τον Μαγνησιακό και συνεχίζει στο Κύπελλο. Η ομάδα της Ευξεινούπολης σκόραρε στο 22ο λεπτό με τον Σιαμέτη, από κοντά ύστερα από ασθενή απόκρουση του γκολκίπερ σε φάουλ του Νικηφοράκη και κράτησε μέχρι το τέλος το προβάδισμα και τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα στο 80' είχαν δοκάρι από λάθος αμυντικού σε σέντρα του Ποζιόπουλου.
Για τον Μαγνησιακό, στο πρώτο μέρος η καλύτερη φάση προσπάθεια του Σιφνιώτη που έδιωξε ο Νικηφοράκης σχεδόν πάνω στη γραμμή και στην επανάληψη, δύο σουτ του Νιαώτη που βρήκαν σε ετοιμότητα τον Γκιούρκη και ένα σουτ του Καρακίτσιου που πέρασε λίγο άουτ.
Για τη Δήμητρα, δύο φορές απείλησε ο Παυλίδης με πλασέ στο πρώτο ημίχρονο -το ένα έφυγε άουτ, το άλλο έπιασε ο Βίτσιος-, ενώ στο 15' ο Σιαμέτης προσπάθησε να "κρεμάσει" τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως το σουτ του δεν είχε την ανάλογη πορεία. Επίσης, διαγώνιο σουτ του Ποζιόπουλου στο 70' απέκρουσε ο Βίτσιος και κεφαλιά του Σιαμέτη από καλή θέση δεν βρήκε στόχο.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσιος, Τσιγκλιφής (70' Κρανιάς), Γκέρτσος, Βασιλείου, Γιαμαλής, Καραλής (75' Καρακίτσιος), Νιαώτης, Τσιάνος, Μπάλας (60' Οικονόμου), Σιφνιώτης, Αντωνόπουλος.
Δήμητρα: Γκιούρκης, Βογιατζής, Θωμαΐδης, Ξηρομερίσιος, Νικηφοράκης, Επίσκοπος, Φιλατζικιώτης, Πιπινής (60' Μαντάρας), Παυλίδης, Σιαμέτης (85' Τσέργας), Ποζιόπουλος (75' Μαστακούλης).