noodles volos banner

Παγασητικός-Άρης Μελ. 1-2

Ο Άρης Μελισσατίκων κέρδισε 2-1 τον Παγασητικό εκτός έδρας και τώρα πηγαίνει στη Σκιάθο για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου. Στο 25ο λεπτό το 0-1 με κεφαλιά του Γεωργούλα ύστερα από φάουλ του Μυλωνά, η ισοφάριση στο 42ο με τον Σίμο που δέχθηκε πάσα του Ρηγίνου, πέρασε έναν αντίπαλο και πλάσαρε εύστοχα στην απέναντι γωνία και το τελικό 1-2 στο 75ο με πλασέ του Παπαγιαννόπουλου.
Για τον Παγασητικό, ο Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος έμεινε πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες του που ζήτησαν μέχρι τέλους την ισοφάριση και είχαν μαχητικότητα παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω. Κεφαλιά εξ επαφής του Μαγγιώρου στο 35' έφυγε άουτ, ενώ στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν ακυρωθέν γκολ του Μαρούγκα στο 17' για οφσάιντ. Για τον Άρη, δεν μέτρησε γκολ του Στραβέλα για οφσάιντ στο 34', ενώ στο δεύτερο μέρος οι "κιτρινόμαυροι" είχαν καλύτερη παρουσία κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες με εκφραστές τους Ακτσιαλή, Τσίρο, Στραβέλα και Πετρόπουλο. Ο τελευταίος στο ντεμπούτο του με τον Άρη είχε πολύ καλή εμφάνιση.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Αλέξης, Μπερτζέμης, Καρανικολάου (75' λ.τρ. Αποστολόπουλος), Καράνταγλης, Ζιώγας, Λάιος, Ρηγίνος (65' Κωσταντέλιας), Σίμος, Μαγγιώρος, Μαρούγκας, Γάκιας (46' Καραμανιώλας).
Άρης Μελισσατίκων: Κουρίτας, Γκατζούνας (80' Περιβολιώτης), Μυλωνάς, Γκοτζόπουλος, Γεωργούλας, Τσιαντής, Τσίρος, Καψιώτης, Στραβέλας (60' Ίμπρα), Ακτσιαλής (70' Παπαγιαννόπουλος), Πετρόπουλος.