noodles volos banner

Μαγνησιακός-ΑΕ Διμηνίου 2-2

Ο Μαγνησιακός έκοψε τις ελπίδες της ΑΕ Διμηνίου για την πρώτη θέση. Η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος και τελικά, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στους “κιτρινόμαυρους” που είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες στην επανάληψη.

Τα γκολ του Μαγνησιακού ο Μωυσίδης, στο 13ο λεπτό με πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας και στο 20ό με πλασέ ύστερα από γύρισμα του Καρακίτσου. Για την ΑΕ Διμηνίου, σκόραρε ο Ζιώγας με σουτ, στο 41ο λεπτό και στο 80ό, ενώ η ομάδα του Κώστα Μπράτσου έμεινε με δέκα παίκτες στο 72' καθώς δεύτερη κίτρινη δέχθηκε ο Μαυρίδης. Για τον Μαγνησιακό, σουτ του Τζήκα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Μωυσίδης αμαρκάριστος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ (10'), σουτ του Προβιά απέκρουσε ο Κοντογιάννης, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βγήκαν σε αρκετές περιπτώσεις σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις αλλά δύο φορές ο Κόκκας δεν πρόλαβε την μπάλα, μία κεφαλιά του ίδιου παίκτη και ένα σουτ του Καρακίτσου δεν είχαν στόχο. Για την ΑΕΔ, οι Ζιώγας, Αραμπατζής είχαν φάσεις για να μειώσουν νωρίτερα το σκορ στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο χάθηκαν πολλές ευκαιρίες, σε δύο τετ-α-τετ με τον Ζιώγα, με σουτ του Φιλατζικιώτη από το ύψος του πέναλτι που πήγε πάνω στον Βίτσο, δύο σουτ του Αραμπατζή άουτ από πλεονεκτική θέση.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσος, Τσιγλιφής (49' Κρανιάς), Γκέρτσος, Βασιλείου (30' λ.τρ. Κατσαμόρας), Γιαμαλής, Προβιάς, Οικονόμου, Καρακίτσος, Μωυσίδης (55' Κόκκας), Μπάλλας, Τζήκας.
ΑΕ Διμηνίου: Κοντογιάννης, Ζάγκας, Μπλούχος (28' Μαστακούλης), Χάνος, Τσιγιάννης (85' Σταματόπουλος), Μαυρίδης, Αραμπατζής, Αποστολίδης, Ζιώγας, Μίλτος (70' Αξιώτης), Φιλατζικιώτης.