noodles volos banner

Τέλος ο Αντ. Μηλιώνης από τη Δήμητρα, πρόεδρος ο Αν. Δεληζήσης

Μετά από έξι χρόνια στην προεδρία της Δήμητρας Ευξεινούπολης, ο Αντώνης Μηλιώνης αποφάσισε να αποσυρθεί από τα διοικητικά της ομάδας, κάτι που σήμανε το τέλος εποχής για τον επιτυχημένο παράγοντα, κατά την οποία γνώρισε πολλές χαρές και λιγότερες λύπες.

Ο ίδιος προχώρησε σε μία προσωπική δήλωση που αναρτήθηκε στο σάιτ της ομάδας. Σ’ αυτήν κάνει λόγο για έντονη συναισθηματική φόρτιση και πως η Δήμητρα ήταν ακόμη ένα μέλος της οικογένειάς του. Επίσης επισημαίνει ότι η χρονιά που τελείωσε αποτέλεσε γι’ αυτόν την απόλυτη χαρά και ανακούφιση, γιατί η ομάδα επανήλθε εκεί που ανήκει με τον καλύτερο τρόπο, ως υπερπρωταθλήτρια. 

Ζήτησε επίσης να αγκαλιάσουν άπαντες το νέο Δ.Σ.. Αυτό θα προκύψει τη Δευτέρα το απόγευμα και τα νεοκλεγέντα μέλη θα αναδείξουν πρόεδρο τον Αναστάσιο Δεληζήση, ο οποίος ήταν γραμματέας της απερχόμενης διοίκησης. Είναι γνωστός επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, αφού λειτουργεί το καφέ εστιατόριο "Αρχοντικό" στο δάσος Κουρί. Είναι 39 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.

1delizisis stefanis

Ο Αν. Δεληζήσης μαζί με τον αρχηγό της Δήμητρας, Δ. Στεφανή
Last modified onSunday, 10 June 2018 21:37