noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Απόλλων Καναλίων 1-2

Δέκατη νίκη στη σεζόν για τον Απόλλωνα, η πέμπτη μακρυά από τα Κανάλια. Οι Μυρμιδόνες προηγήθηκαν με πέναλτι του Νικηφοράκη στο 8ο λεπτό (που κέρδισε σε ανατροπή του ο Δ. Μπούρχας), ο Πέτσης ισοφάρισε σε 1-1 με φάουλ και ο Τσιουρής πέτυχε το 1-2 στο 80' με πλασέ ύστερα από κάθετη πάσα του Λαρίση.
Για τους γηπεδούχους, καλές φάσεις για γκολ στο δεύτερο ημίχρονο: στο 60' εξ επαφής κεφαλιά του Μάτζαρη έφυγε πάνω από τα δοκάρια, στο 71' ο Τσιάτσιος είχε άστοχη κεφαλιά και στο ίδιο λεπτό, σουτ του Πιπινή από κοντά απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Για το σύλλογο των Καναλίων, στο πρώτο μέρος ο Πέτσης σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Τσιώτρα, ο Κόκκαλης δεν μπόρεσε από καλή θέση να εκμεταλλευτεί κόρνερ, ενώ σουτ του Βασιλείου πέρασε άουτ.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Κοντοβάς, Νικηφοράκης, Ακριβός, Βέργας, Π. Μπούρχας (70' Αθ. Κουτσούμπας), Δ. Μπούρχας, Χατζέλας, Πιπινής, Ζαφειρίου (70' Τσιάτσιος), Ευστ. Μάτζαρης (78' Γ. Μπούρχας).
Απόλλων: Μουράβας, Παπαποφυρίου (85' Πάντσιος), Φέιζο (55' Λαρίσης), Καρπούζας, Φώτου, Ψήφος, Κόκκαλης (75' Δ. Καλαμίδας), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Πολυχρόνου.