noodles volos banner

Νέοι Αθλητές Νίκης-Εθνικός 3-0

Επιστροφή στις επιτυχίες για τους Νέους Αθλητές Νίκης ύστερα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” που χρησιμοποίησε για έδρα η ομάδα του Τάκη Παρισάκη, κέρδισε 3-0 τον Εθνικό. Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν ένα ημίχρονο όταν οι Νέοι Αθλητές δεν μπόρεσαν να “ξεκλειδώσουν” την άμυνά τους, αλλά το γρήγορο γκολ στο β' μέρος άλλαξε τη ροή του αγώνα. Στο 47ο λεπτό, ο Σιώμος κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γκλαβίνης, απέκρουσε ο Αράπης και στην επαναφορά με κεφαλιά ο Κουτσούκης έκανε το 1-0. Το δεύτερο γκολ σημειώθηκε στο 57' με φοβερό σουτ του Τσιανάκα στο “παραθυράκι” της εστίας και το 3-0 λίγο αργότερα, όταν ο Μπακογιάννης έκανε πολύ ωραία ατομική ενέργεια και σέρβιρε έτοιμο γκολ στον Γκλαβίνη που χρίστηκε σκόρερ.
Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 43' σε τετ-α-τετ του Σιώμου που έβγαλε ο Αράπης με τα πόδια, μετά τα τρία γκολ με πλασέ του Κουκουτή από καλή θέση πάνω από τα δοκάρια, ενώ ευκαιρίες έχασαν οι Γκλαβίνης, Τσιανάκας.

Συνθέσεις:
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Κουτσούκης, Χρηστίδης (46' Τσιανάκας), Μπακογιάννης, Γκλαβίνης, Δαμάσκος (70' Βλάχος) ,Αλ. Σιώμος (65' Κουκουτής).
Εθνικός: Αράπης, Τόντας, Σκοτεινιώτης, Χονδρός, Κερμελής (75' λ.τρ. Μπάτης), Καζδαρίδης (46' λ.τρ. Συμεωνίδης), Αλτίνης, Μωραΐτης, Παλάντζας, Παλάσης, Περεντίδης.