noodles volos banner

Δύναμις-Άνθιμος Γαζής 1-0

Μεγάλο ενδιαφέρον κι αμφίρροπη εξέλιξη είχε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Δύναμη και τον Άνθιμο Γαζή. Οι ομάδες κέρδισαν πέναλτι στα τελευταία πέντε λεπτά. Πρώτα στο 87' ο Άνθιμος Γαζής που το εκτέλεσε ο Κουτσουνίδης και απέκρουσε ο Κωτούλας και έπειτα η Δύναμις στο 89' που μετέτρεψε σε γκολ ο Αγγελής. Με αυτόν τον τρόπο διαμορφώθηκε το 1-0 που ήταν η πέμπτη νίκη στα οκτώ τελευταία παιχνίδια για τη νεοφώτιστη στη Β' Κατηγορία ομάδα που συνεχίζει τη βαθμολογική άνοδο.

Για την Δύναμη, δύο τετ-α-τετ είχε στο πρώτο μέρος ο Αγγελής και μία καλή ευκαιρία ο Παπαεμμανουηλίδης, για τον Άνθιμο Γαζή ο Δανιλόπουλος είχε φάσεις τετ-α-τετ στο 15ο και 22ο λεπτό (ζήτησε ακόμη πέναλτι σε ένα μαρκάρισμά του), φάουλ του Περατζάκη στο 60ό έβγαλε με τα πόδια ο γκολκίπερ και σουτ του Δανιλόπουλου στο 72' έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Δύναμις: Κωτούλας, Μπατσκίνης, Τσουκαλάς, Παπαϊωάννου, Καλαμίδας, Παπαεμμανουηλίδης, Χατζησταμάτης, Πατσής, Αγγελής, Χριστοδούλου (35' Κανάνη), Μαλέρδος (15' λ.τρ. Τσονάκης).
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Καρασώτος (65' Αβιάι), Κωστάκης (75' Δημόπουλος), Κουτσουνίδης, Παρασκευάς, Περατζάκης, Κατσαρός, Λάσκος, Δανιλόπουλος, Αγγέλης (62' Μπακογιάννης), Ψαθάς.