noodles volos banner

Παγασητικός-Κένταυρος 5-0

Εύκολο πρωινό για τον Παγασητικό, καθώς στο ημίωρο προηγούνταν ήδη 3-0 και τελικά έφθασε σε πέντε τέρματα με αντίπαλο τον Κένταυρο. Δύο γκολ πέτυχε ο Μαγγιώρος, στο 15ο με σουτ εντός μεγάλης περιοχής που πήγε στο “παραθυράκι” της εστίας και στο 30ό με με ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ο Ρουμπάτης είχε κάνει το 2-0 στο 17', ο Ζιώγας με κεφαλιά από κόρνερ του Μπερτζέμη το 4-0 στο 36' και το τελικό σκορ διαμόρφωσε με σουτ ο Μπούρντα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες, ενώ για τον Κένταυρο που έπαιξε με αρκετούς πιτσιρικάδες, εκφράστηκαν παράπονα για το γεγονός ότι ο αγώνας ορίστηκε το πρωί και έτσι, η ομάδα είχε απώλειες σε παίκτες λόγω της μακρινής απόστασης από τις περιοχές του Πηλίου στο Βόλο. Τέλος, να σημειώσουμε πως αυτή ήταν η 15η νίκη για την ομάδα του Θοδωρή Ανδρουτσόπουλου σε 19 αγώνες.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Χαλαστάρας, Ξηρομερίτης, Αποστολόπουλος, Στρούγγης, Ζιώγας, Ζάνης, Μπερτζέμης (55' Γιαννακόπουλος), Σίμος, Μαγγιώρος (65' Βουρδάκης), Μπούρντα (60' Μπραχόλης), Ρουμπάτης.
Κένταυρος: Παπανικολάου, Πανάρετος, Σεφέρη (70' λ.τρ. Λιάτζουρας), Εκταρίδης (20' λ.τρ. Νεγιάννης), Νιτσάι, Βαρσαμάς, Τζήκας, Ευάγγ. Γώγος, Παπαδημητρίου, Πότσκα, Τσατσάνης.

Last modified onSunday, 17 April 2016 13:58