noodles volos banner

Ξεκινά η χειμερινή περίοδος για τη himera sailing school

Η himera sailing school όπως κάθε χρονιά, έτσι και φέτος, προγραμματίζει την έναρξη της χειμερινής εκπαιδευτικής περιόδου.

Με τις αλκυονίδες ημέρες στατιστικά να μας επισκέπτονται από μέσα Ιανουαρίου ως και μέσα Φλεβάρη, η σχολή προγραμματίζει την διεξαγωγή ενός τμήματος κυβερνητών και ενός refresh winter group,με έναρξη αυτών το Σάββατο 17/1.

Πιο αναλυτικά το τμήμα κυβερνητών, που απευθύνεται σε όσους θέλουν να λάβουν την βασική ιστιοπλοϊκή και ναυτική εκπαίδευση, καθώς και το δίπλωμα της ανοικτής θαλάσσης, θα διαρκέσει 6 εβδομάδες με 5άωρα μαθήματα Σάββατο και Κυριακή.

Το refresh winter group, όπως και η ονομασία του παραπέμπει,απευθύνεται σε ήδη κατόχους του διπλώματος της ανοικτής θαλάσσης που επιθυμούν περισσότερη εξάσκηση και ώρες στην θάλασσα σε εκπαιδευτικά πλαίσια, τόσο σε επίπεδο χειρισμών όσο και σε κινήσεις- χειρισμούς αγωνιστικής ιστιοπλοΐας, εν όψη και της νέας αγωνιστικής περιόδου!

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δραστηριότητα της σχολής μπορείτε να δείτε στο: http://www.himera-sailing.gr/, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 6974591192-6936923665-6948111193

Τέλος η σχολή στα πλαίσια των πολύπλευρων εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών της δραστηριοτήτων προγραμματίζει για τους χειμερινούς μήνες, διήμερη παρουσίαση πρώτων βοηθειών και σωστικών, παρουσίαση του αγώνα της Μάλτας και του Volvo ocean race, κοπή πίτας και απονομές πτυχίων για το 2014 και διήμερη εκδρομή σκι, με τις ημερομηνίες αυτών να ανακοινώνονται σύντομα.