noodles volos banner

Επιτυχίες των αθλητών ιστιοπλοΐας του ΟΕΑ/ΝΑΒ

 

Δύο χρυσά μετάλλια, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα στις αντίστοιχες κατηγορίες κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες Ιστιοπλοΐας τριγώνου του  Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. στους αγώνες , με σκάφη τύπου optimist και lazer 4,7 που διεξήχθησαν  στην Αταλάντη με διοργανωτή τον τοπικό Ναυτικό Όμιλο Ν.Ο.ΑΤ. και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας,

Συγκεκριμένα την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στην κατηγορία lazer 4,7 κοριτσιών η αθλήτρια Αλκμήνη Αγγέλη  και στην κατηγορία optimist κοριτσιών η αθλήτρια Βιολέτα Αντωνοπούλου. Τη δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο κατέκτησε  στην κατηγορία lazer 4,7 κοριτσιών η αθλήτρια Γεωργία Φασούλα και δύο τρίτες θέσεις και χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο αθλητής Γεώργιος Γεωργιάδης στην κατηγορία lazer 4,7 αγοριών και ο αθλητής Γεώργιος Σπανός στην κατηγορία optimist 11χρονων αγοριών.

Με αξιόλογες επιδόσεις συμμετείχαν επίσης οι : Θοδωρής Αλεξίου, Γεώργιος Βλάχος, Μαριάνα Γιολδάση, Γεώργιος Δεληγιάννης, Ανατολή Λαρυγγάκη, Δημοσθένης Περιβολιώτης, Ιάσων Πινιάρης και Ιωάννης Σάρκος.

Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής κ. Ιωάννης Περιβολιώτης και ο έφορος  Σωκράτης Γεωργιάδης καθώς και γονείς των αθλητών.

Οι αθλήτριες Αλκμήνη Αγγέλη, Βιολέττα Αντωνοπούλου και Γεωργία Φασούλα εκτός των επιτυχιών τους πήραν την πρόκριση για την συμμετοχή τους στους αγώνες- πρόκριση για την συγκρότηση της Εθνικής Ομάδας στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου.

Επίσης οι κάτωθι αθλητές και  αθλήτριες προκρίθηκαν για την συμμετοχή τους στον αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος : Αλκμήνη Αγγέλη, Θοδωρής Αλεξίου, Βιολέττα Αντωνοπούλου, Γεώργιος Γεωργιάδης, Μαριάνα Γιολδάση, Ανατολή Λαρυγγάκη, Ιάσων Πινιάρης, Ιωάννης Σάρκος, Γεώργιος Σπανός και Γεωργία Φασούλα.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και τα μέλη του  συγχαίρουν  τους αθλητές  αθλήτριες και τον προπονητή τους Ιωάννη Περιβολιώτη για τις επιτυχίες τους και για την άξια εκπροσώπηση της Βολιώτικης Ιστιοπλοΐας  και τους εύχονται καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες. Επίσης ευχαριστούν τους γονείς και  τους χορηγούς για την συμβολή τους στην πετυχημένη συμμετοχή της αποστολής στους αγώνες.

 

Last modified onWednesday, 20 May 2015 09:24