noodles volos banner

Συνέχεια στις επιτυχίες για τον ΟΕΑ-ΝΑΒ στην ιστιοπλοΐα

Συνέχεια επιτυχιών της ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. με τους αθλητές και αθλήτριες να δίνουν δυναμικό "παρών" στους διασυλλογικούς αγώνες που διεξήχθησαν στην Λίμνη Ευβοίας και στους Βαλκανικούς αγώνες που διεξήχθησαν στο Golubac της Σερβίας στον ποταμό Δούναβη.

Συγκεκριμένα, την 11η θέση στην κατηγορία της κατέκτησε η αθλήτρια ιστιοπλοϊας τριγώνου του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Βιολέττα Αντωνοπούλου, στην πρώτη της συμμετοχή στους Βαλκανικούς Αγώνες. Στη γενική κατάταξη, η αθλήτρια κατέλαβε την 48η θέση ανάμεσα σε 80 αθλητές από Σερβία, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία και Ελλάδα.
Να σημειωθεί πως μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα είχαμε βολιώτικη συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες δίνοντας το στίγμα της ανοδικής πορείας της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. Η ελληνική αποστολή κατέκτησε την πρώτη θέση σε μετάλλια.
Επίσης στους διασυλλογικούς αγώνες με σκάφη laser 4.7 και optimist που διεξήχθησαν στη Λίμνη Ευβοίας, δύο δεύτερες θέσεις κατέκτησαν οι αθλήτριες Ιστιοπλοΐας τριγώνου του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β., Αλκμήνη Αγγέλη στα σκάφη laser 4.7 και η Βιολέτα Αντωνοπούλου στα σκάφη optimist. Την τέταρτη θέση στα laser, κατέκτησε ο Θοδωρής Αλεξίου, ενώ στα optimist οι αθλητές Βλάσης Σκουλής, Γιάννης Σάρκος, Λάμπης Νιφόρος και Γιώργος Δεληγιάννης πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση.
Το Διοικητικό συμβούλιο του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. και τα μέλη του συγχαίρουν τους αθλητές, αθλήτριες και τον προπονητή Ιωάννη Περιβολιώτη για τις επιτυχίες τους και εύχονται καλή συνέχεια στους αγώνες που ακολουθούν.

Last modified onWednesday, 21 October 2015 15:08