noodles volos banner

Εξετάσεις του ελληνικού freestyle Kempo

Το Σάββατο 4 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στην ακαδημία επαγγελματικής αυτοάμυνας και μάχης στο δρόμο του ελληνικού freestyle Kempo, παρουσία του προεδρείου του συλλόγου με επικεφαλής την Αφροδίτη Σιούρα και πλήθους κόσμου, προαγωγικές εξετάσεις 1ου, 2ου και 3ου επιπέδου. Έλαβαν μέρος επιλεγμένοι πρωτοετείς, δευτεροετείς και τριτοετείς μαχητές του Kempo υπό την επίβλεψη του Έλληνα εκπροσώπου, ανώτατου εκπαιδευτή (Sifu) και παγκόσμιου πρωταθλητή Θανάση Λαγού.
Εξετάστηκαν σε βασικές αλλά και σύνθετες τεχνικές πυγμαχίας, λακτισμάτων, κλειστής μάχης, ρίψεων-ανατροπών και κατακρατήσεων όπως επίσης σε καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις αντοχής, δύναμης και εκρηκτικότητας σε στόχους. Τέλος κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν 6 διαφορετικά σενάρια αυτοάμυνας εκτάκτου ανάγκης σε συνθήκες μάχης στο δρόμο (street fighting) οι πρωτοετείς, 12 σενάρια οι δευτεροετείς και 18 σενάρια οι τριτοετείς. Στο τέλος των εξετάσεων διεξήχθησαν αγώνες πλήρους επαφής (full contact), χωρίς κανένα προστατευτικό ανάμεσα στους μαχητές τις ακαδημίας και ακολούθησαν τεχνικές σπασιμάτων (tameshiwari) σε σανίδες προς τιμή των παρευρισκομένων.
Οι προαχθέντες του 1ου επιπέδου είναι: Κατσαρού Ε.,Κατσαρού Κ., Τσαραόση Ζ., Καλοφορίδη Ρ., Μαρανδιανού Ε., Καλοφορίδης Ν., Αλεξάνογλου Φ. ,Αλεξανογλου Α., Χαρίτος Γ., Ζαρώνης Γ. Οι προαχθέντες του 2ου επιπέδου είναι: Κάλλης Κ., Κάλλης Γ., Μπέτας Σ., Ηλιάδη Μ., Σμουλιώτης Ν. Ο προαχθείς του 3ου επιπέδου: Κουτσικός Δ.