noodles volos banner

Έβδομο χρυσό φέτος για τον Ανδρέα Κεχαγιά

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο βολιώτης πρωταθλητής Ανδρέας Κεχαγιάς στο διεθνές μίτινγκ κικ μπόξινγκ της H.F.M.A., που διεξήχθη με τη βοήθεια του αθλητικού τμήματος Δήμου Βόλβης στην Aσπροβάλτα Θεσσαλονίκης στην κατηγορία έως 81 κιλά ανδρών.

Ο Έλληνας διεθνής με πολλά προβλήματα τραυματισμού κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο αγώνα. Ο τελικός, αν και ξανατραυματίστηκε, σε μια απίστευτη πτώση, όταν ξεκόλλησε το παζλ του αγωνιστικού χώρου από το ρινγκ, έληξε ισόπαλος και καθώς δεν υπήρχε παράταση μοιράστηκε την πρώτη θέση με τον αντίπαλό του.

Με το περιπετειώδες αυτό  μετάλλιο ο Κεχαγιάς έφτασε στα 7 χρυσά σε 7 διοργανώσεις που πήρε μέρος φέτος, στα 10 μετάλλια αγωνιζόμενος με τα ελληνικά χρώματα, ενώ συνολικά έως τώρα έφτασε στα 90 μετάλλια, με το πρώτο το 1989 με απολογισμό 74 χρυσά, 7 αργυρά και 9 χάλκινα.

Οι χώρες που πήραν μέρος στο διεθνές  μίτινγκ ήταν: Βουλγαρία, Γερμανία, Σκόπια, Ελλάδα και επίσημοι αθλητές από το Αφγανιστάν, ενώ την πρώτη θέση σε μετάλλια πήρε η Ελλάδα.

Να σημειωθεί ότι από τη διοργάνωση αποχώρησε η ομάδα των Σκοπιών διαμαρτυρόμενη για τα λανθασμένα σφυρίγματα εις βάρος της, όμως η συμπεριφορά της κρίνεται απαράδεκτη. Παρόλ’ αυτά δεν έκαναν, όπως δικαιούνταν, ενστάσεις στη γραμματεία. 

Last modified onTuesday, 05 July 2016 17:47