noodles volos banner

Τιμήθηκαν Βολιώτες ποδηλάτες από την Ομοσπονδία

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή της Ποδηλασίας, στην οποία βραβεύθηκαν οι αθλητές και τα Σωματεία που διακρίθηκαν το 2014. Σύσσωμη η μεγάλη οικογένεια της Ποδηλασίας έδωσε το παρόν στην αίθουσα Εκδηλώσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ενώ ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας.

Η Ομοσπονδία Ποδηλασίας βράβευσε τους κορυφαίους του αθλήματος για την περασμένη χρονιά και ανάμεσά τους ήταν ο Βολιώτης παγκόσμιος πρωταθλητής Χρήστος Βολικάκης, οι νεαροί αθλητές Στέφανος Κλόκας και Κωνσταντίνος Μουστάκας του Άκρατου Βόλου, ενώ τιμήθηκε και η ομάδα του Άκρατου που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια πίστας ομαδικού σπριντ Ανδρών με τους Σ. Μπρέτα, Ηλ. Κουρτέλη, Χριστόφ. Ρήγα) και η πρωταθλήτρια ομαδικού πουρσουίτ Εφήβων με τους Κ. Μουστάκα, Ελ. Νταή, Χρ. Ρήγα, Στέφ. Κλόκας.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Θανάσης Τερζής στην ομιλία του, αφού εξήρε τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών προς τους οποίους ήταν αφιερωμένη η βραδιά, υπογράμμισε ότι παρά τις τεράστιες δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει το άθλημα την περασμένη χρονιά, εκπροσωπήθηκε επάξια στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Ελένη Αυλωνίτου, ο βουλευτή του Ποταμιού κος Γιώργος Αμυράς, οι Δήμαρχοι Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης και Μαραθώνα κ. Ηλίας Ψινάκης, ο πρόεδρος της Ε.Ο.Ε. κ. Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος ο πρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας κ. Γιάννης Καρράς, η Α΄Αντιπρόεδρος της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ κα. Ντίνα Σωτηριάδη, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού κ. Δημήτρης Βερούτης, ο Διευθυντής του Α.Σ.Α.Ε.Δ. κ. Σπύρος Ανδριόπουλος,o πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Μεταξάς και πολλοί άλλοι.

Πέραν των βραβεύσεων των αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών, η ΕΟΠ τίμησε, για την προσφορά τους στον Αθλητισμό και στο άθλημα της ποδηλασίας τους Δημοσιογράφους κ.κ. Γιάννη Μαμουζέλο και Χάρη Αλευρόπουλο, τον πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. κο Σπύρο Καπράλο και τον πρόεδρο της ΕΘΝ.Ο.Α. κο Ισίδωρο Κούβελο.