noodles volos banner

Παρόντος Χρ. Βολικάκη συνάντηση με εκπρόσωπο της ΜΕΤΚΑ

Στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας, στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή συνάντηση της Ολυμπιακής ομάδας της ποδηλασίας, με την κα Σόφη Δασκαλάκη–Μυτιληναίου, εκπρόσωπο της ΜΕΤΚΑ, Υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι τρεις Έλληνες ποδηλάτες που θα δώσουν το παρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, ο Γιάννης Ταμουρίδης (δρόμο), ο Χρήστος Βολικάκης (πίστα) και ο Δημήτρης Αντωνιάδης (ορεινή). «Με συγκίνηση αποχαιρετούμε στη σημερινή συνάντηση τους πρωταθλητές μας που με κόπο και θυσίες έφτασαν στην κορυφαία στιγμή της καριέρας τους και μάλιστα στο εξαιρετικών προδιαγραφών ποδηλατοδρόμιο που με απαράμιλλη τεχνική επάρκεια έφερε σε πέρας η ΜΕΤΚΑ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004», δήλωσε η κυρία Σόφη Δασκαλάκη-Μυτιληναίου, που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα σημερινά δεδομένα του αθλήματος της ποδηλασίας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, εκτός από τους τρεις ποδηλάτες που θα αγωνισθούν στο Ρίο, και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θανάσης Τερζής, οι προπονητές Δημήτρης Χίος, Στέργιος Σαλπαδήμος, Γιώργος Κατσέλης και Γιώργος Μανιάτης, αλλά και ακόμα δύο διεθνείς ποδηλάτες, με σημαντικές επιτυχίες τον τελευταίο μήνα, ο Ζαφείρης Βολικάκης και ο Σωτήρης Μπρέτας. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της ποδηλασίας, Θανάσης Τερζής είπε: «Για μας είναι ιδιαίτερα τιμητική η παρουσία της κας Μυτιληναίου στη σημερινή συνάντηση. Η υποστήριξη της ΜΕΤΚΑ και του Ομίλου Μυτιληναίου είναι πολύ σημαντική στη συνολική προετοιμασία της Ολυμπιακής Ομάδας και θέλουμε να πιστεύουμε ότι και μετά τους Ολυμπιακούς του Ρίο θα είναι κοντά στο άθλημα της ποδηλασίας».

Last modified onWednesday, 03 August 2016 08:24