noodles volos banner

Να χαρεί το ματς θέλει ο Γ.Σ. Αλμυρού, δίνοντας και ευκαιρίες

Να χαρεί το τελευταίο παιχνίδι μιας πολύ καλής χρονιάς για αυτόν, κόντρα σε μία ιστορική ομάδα του Νομού, τον Ολυμπιακό Βόλου, θέλει την Κυριακή (1/4, 16:00) ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού στο ΕΑΚ του Βόλου.

Ο Κώστας Σταματίου κι οι ποδοσφαιριστές του, ύστερα κι από την μαθηματική παραμονή τους στην κατηγορία μετά το τρίποντο με τη Νίκη, συνέχισαν τη χρονιά δίχως πίεση κι άγχος για το αποτέλεσμα, γεγονός που φάνηκε και στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και την εντός έδρας ήττα από τον Αμβρυσσέα. Έτσι, υπήρξε η άνεση να δοθούν κι οι ευκαιρίες στους μικρότερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όπως συνέβη με τον Θεόφιλο Πραττή, στον περασμένο αγώνα με την ομάδα του Διστόμου.

Κάπως έτσι, από πλευράς Αλμυρού, προσεγγίζεται και το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει στο βασικό σχήμα ο Γκατζούλης, φτάνοντας έτσι τις 8 συμμετοχές, ενώ ντεμπούτο στην κατηγορία είναι πολύ πιθανόν να κάνει και ο τρίτος τερματοφύλακας, Βαγγέλης Κοντογεωργάκης (γεννημένος το 2001), ο οποίος θα είναι στην αποστολή της κυριακάτικης αναμέτρησης, δε θα ξεκινήσει βασικός, αλλά θα αντικαταστήσει κάποια στιγμή τον βασικό πορτιέρε, Άγγελο Σταυράκη. Απόντες θα είναι σίγουρα οι Καψιώτης (τραυματίας) και Θωμαΐδης (εκτός, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων). Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

 

Last modified onFriday, 30 March 2018 22:14