noodles volos banner

"Δικαιούμαστε την παραμονή, να μας σπρώξει ο κόσμος στη νίκη"

Έτοιμοι να ολοκληρώσουν κάτι που πριν δύο σχεδόν μήνες έμοιαζε με θαύμα είναι στον Ρήγα Φεραίο, που έφτασαν κοντά στην πηγή μετά το ντεμαράζ θετικών αποτελεσμάτων με έξι νίκες στα τελευταία επτά ματς και τώρα θέλουν να πιουν και νερό, το οποίο σημαίνει να κερδίσουν και τη Θήβα στην έδρα τους την Κυριακή (16.00) και να πανηγυρίσουν τη παραμονή τους στη Γ’ Εθνική για 5η συνεχόμενη χρονιά.  Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ρήγα είναι ετοιμοπόλεμοι, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής. Από την άλλη, αξίζει να σημειωθεί πως η Θήβα θα ταξιδέψει στο Νομό Μαγνησίας για το ματς της χρονιάς από το Σάββατο, με τον Νίκο Βαμβακούλα στο "τιμόνι" της μετά τη λύση συνεργασίας με τον Θοδωρή Παχατουρίδη. Συγκεκριμένα, η αποστολή της ομάδας θα καταλύσει, μία μέρα πριν το παιχνίδι σε ξενοδοχείο της Πορταριάς.

Την πίστη του για νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στη Θήβα, το οποίο ισοδυναμεί με την παραμονή του Ρήγα Φεραίου στη Γ' Εθνική, εξέφρασε, με δηλώσεις του στο magnesiasports, ο παίκτης-προπονητής της ομάδας του Βελεστίνου, Χρήστος Σπαθής. "Παιχνίδι με υψηλό βαθμό απαιτήσεων, να μας σπρώξει ο κόσμος στη νίκη" το μήνυμά του, σχετικά με το παιχνίδι-τελικό της Κυριακής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι κόντρα στη Θήβα:

«Πρόκειται για ένα ματς πολύ δύσκολο, κόντρα σε μία καλή ομάδα. Είναι, όμως, ένα παιχνίδι έδρας για εμάς, στο οποίο, όπως και σε όλα τα προηγούμενα, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πέρα από το τρίποντο. Μία αναμέτρηση με υψηλό βαθμό απαιτήσεων, στο οποίο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, με ενέργεια και πάθος, στοιχεία που απαιτούνται σε τέτοιες περιστάσεις. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, τα τελευταία θετικά αποτελέσματα μας έχουν δώσει πολύ καλή ψυχολογία. Βάσει της προετοιμασίας μας όλη την εβδομάδα, νιώθουμε έτοιμοι κι ελπίζουμε το αποτέλεσμα της Κυριακής να είναι νικηφόρο».

Για το αν παίζει ρόλο το γεγονός πως ο Ρήγας στα τελευταία ματς μοιάζει ιδιαίτερα φορμαρισμένος, σε αντίθεση με την "πεσμένη"  αγωνιστικά Θήβα:

«Σε τέτοια παιχνίδια, σίγουρα η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο. Η ψυχολογία μας, βάσει των τελευταίων αγώνων μας, είναι πολύ καλή. Παρόλα αυτά, όλοι το γνωρίζουμε πως είναι ένα ματς, στο οποίο δεν υπάρχει γυρισμός. Κι εμείς κι η Θήβα θα δώσουμε το 100% μας για τη νίκη. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τη νίκη. Σε τέτοιες αναμετρήσεις, προέχουν άλλα στοιχεία, οι τακτικές πάνε “περίπατο”. Δύναμη, πάθος και συγκέντρωση στο μέγιστο βαθμό είναι τα στοιχεία που χρειάζονται, προκειμένου να πετύχουμε».

Για το αν, κατά τη γνώμη του, ο Ρήγας αξίζει την παραμονή, βάσει της μέχρι τώρα πορείας του στο πρωτάθλημα:

«Όπως όλες οι ομάδες, είχαμε κι εμείς μία “κοιλιά” αγωνιστικά, πριν τα Χριστούγεννα. Παρόλα αυτά, θεωρώ πως δείξαμε σταθερότητα, καθ' όλη τη διάρκεια του δευτέρου γύρου, δείξαμε χαρακτήρα σε παιχνίδια με μεγάλη πίεση. Δύο μήνες τώρα παίζουμε συνεχόμενους τελικούς. Τα παιδιά αξίζουν πάρα πολλά κι εδώ που έφτασε η ομάδα πιστεύω πως δικαιούται την παραμονή της. Το αξίζουμε».

Τέλος, έδωσε μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο του Βελεστίνου, αναφέροντας:

«Τον θέλουμε κοντά μας, τον χρειαζόμαστε. Είναι ένας επιπλέον παίκτης για εμάς. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια, ο κόσμος παίζει έναν κομβικό ρόλο. Ο κόσμος του Ρήγα ήταν δίπλα μας όλη τη χρονιά, θα είναι και την Κυριακή κι ελπίζουμε όλοι να δώσει βροντερό παρών, ώστε να μας σπρώξει στους τρεις βαθμούς».