noodles volos banner

Έκανε προληπτικά μαγνητική ο Καραγκιολίδης

Με τα γνωστά του προβλήματα συνέχισε την προετοιμασία του, ενόψει Αλμυρού, ο Ολυμπιακός Βόλου, το μεσημέρι της Παρασκευής (30/3), με προπόνηση στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Συγκεκριμένα, οι στρατευμένοι Τόσκας και Μέμος συνεχίζουν να βρίσκονται εκτός προπονήσεων και, φυσικά, εκτός πλάνων του Λάκη Μπακάλη ενόψει Κυριακής, και δε θα είναι στην αποστολή της τελευταίας αναμέτρησης του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Τα νέα και για την κατάσταση του Ευθυμιάδη δεν είναι τόσο καλά. Ο μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, πραγματοποιώντας για τρίτη συνεχόμενη μέρα, ατομικό πρόγραμμα. Μπορεί η συμμετοχή του στην 18αδα στον αγώνα με τον ΓΣΑ να είναι πιθανή, με τον ποδοσφαιριστή, όμως, να δείχνει πως δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο και δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Παράλληλα, ένα μικροπρόβλημα έχει προκύψει και με τον Φώτη Καραγκιολίδη. Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, από την προηγούμενη εβδομάδα, υπέστη ένα τράβηγμα στο μηρό, το οποίο ακόμα τον ταλαιπωρεί, δίχως, όμως, να του στερεί τη συμμετοχή του από τις προπονήσεις σε καθημερινή βάση. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, οι ιθύνοντες της ομάδας τον έστειλαν για μαγνητική το πρωί της Παρασκευής, προκειμένου να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματός του και να κριθεί, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου όταν θα γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα, αν είναι σε θέση να αγωνιστεί την Κυριακή.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με προπόνηση ξανά στο Πανθεσσαλικό. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς, με το βάρος να πέφτει στην τακτική και την ανάλυση του αντιπάλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή θα υπάρξουν αρκετά νέα παιδιά, όπως έγινε και στον αγώνα κόντρα στον Οπούντιο, πριν δύο εβδομάδες, αφού αυτή τη στιγμή δεδομένων των απουσιών των Τόσκα, Μέμου και Κόλα και του γεγονότος ότι ένας από τους τρεις τερματοφύλακες θα αποκλειστεί, ο Ολυμπιακός Β. διαθέτει 19 ποδοσφαιριστές.

Last modified onFriday, 30 March 2018 16:37