noodles volos banner

Εβδομάδα αποφάσεων στη Νίκη

Τις τελικές του αποφάσεις για τους υπό δοκιμήν παίκτες αναμένεται να πάρει και να ανακοινώσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου. Λίγο πολύ όλοι ξέρουν τους ποδοσφαιριστές που άφησαν θετικές εντυπώσεις στον Λεωνίδα Μπίλη και στους συνεργάτες του, αλλά μένει και η επίσημη ανακοίνωση τους στη διοίκούσα επιτροπή, ώστε να ξεκινήσει τις ενέργειες είτε να τους κάνει δικούς της, είτε να τους προωθήσει από τα τμήματα ακαδημιών. Σε αυτό θα βοηθήσει και το φιλικό που έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαΐου.

Εκτός από αυτές τις αποφάσεις, αναμένεται να αρχίσει να ξεκαθαρίζει και το τοπίο για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, μιας και μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου, οι κυανόλευκοι θέλουν να αρχίσουν να "χτυπούν πόρτες" ομάδων και να έρχονται σε επαφή με συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές. Ήδη με κάποιους από αυτούς έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, ενώ άλλοι βρίσκονται στο περίμενε καθώς το ενδιαφέρον της Νίκη θεωρείται δεδομένο, αλλά επειδή έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα τους δεν θέλουν να τους ενοχλήσουν. 

Όλα βρίσκονται σε εξέλιξη και για το ρόστερ της ομάδας και μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου αισιοδοξούν όπως σας έχει ενημερώσει ξανά το magnesiasports, οτι θα έρθουν και οι πρώτες ανακοινώσεις. 

Last modified onSunday, 24 May 2015 17:13