noodles volos banner

Από ένας Βολιώτης σε κάθε ομάδα που κέρδισε την άνοδο για τη Football League

Τέσσερις ομάδες κέρδισαν την άνοδο από τη Γ' Εθνική και η κάθε μία είχε από έναν Βολιώτη ποοδοσφαιριστή! Ο λόγος για τον Κώστα Πλαιούρα, τον Λόρι Κέρι, τον Περικλή Μπουσινάκη και τον Κώστα Κυπτίου.

Ο Παλιούρας αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό. Δεν ήταν βασικός τερματοφύλακας αλλά είχε κάποιες συμμετοχές, έχοντας συνεισφορά στην πορεία ανόδου των "λιονταριών". Ο 27χρονος γκολκίπερ ξεκίνησε από τον Μαγνησιακό, ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και σε ηλικία 17 ετών πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Αλεξάνδρεια, Ζάκυνθο (δύο θητείες), Μακεδονικό, Μύκονο κι από το καλοκαίρι του 2014 ανήκει στο ρόστερ του Πανσερραϊκού.

Ο Λόρι Κέρι έδωσε το κάτι παραπάνω στη μεσοεπιθετική γραμμή των Τρικάλων από τον Ιανουάριο και μετά και ήταν βασικός στο νταμπλ των "κυανέρυθρων" στην Γ' Κατηγορία. Σημείωσε 6 γκολ, ενώ στο πρώτο μισό της περιόδου είχε άλλα 3 φορώντας τη φανέλα του Έβρο Σουφλίου στον 1ο όμιλο. Αναδείχθηκε σε μικρή ηλικία στον Μαγνησιακό και έπαιξε σε β' ΠΑΕ της Βέροιας, Οικονόμο Τσαριτσάνης, β' ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου, ΓΣ Αλμυρού, Αναγ. Γιαννιτσών, Χανιά, Πιερικό.

Ο Περικλής Μπουσινάκης ήταν μέλος του Πανελευσιναικού που έκοψε πρώτος το νήμα του 3ου ομίλου. Ο 28χρονος μέσος πήγε στο Θριάσιο Πεδίο τον Ιανουάριο. Έχει περάσει από πολλούς συλλόγους: Ολυμπιακό Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, ΑΒ Κοπεγχάγης, Παναιτωλικό, Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιά, Πανθρακικό, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Αναγ. Καρδίτσας, Λάρισα, Ερμιονίδα.

Ο τέταρτος πρωταθλητής Βολιώτης ήταν ο Κώστας Κυπτίου στον Κισσαμικό, στον 4ο όμιλο της κατηγορίας. Γεννημένος τον Νοέμβριο του 1991, ξεκίνησε από την ακαδημία της Νίκης Βόλου, έπαιξε σε Νέους Αθλητές Νίκης, ΑΕ Διμηνίου, Νίκη Βόλου, Τύρναβο. Λαμία κι από το καλοκαίρι στην ομάδα της Κρήτης (όπου είχε φέτος 1 γκολ).

Last modified onSaturday, 23 May 2015 12:38