noodles volos banner

Μια πιθανή σύνθεση του 2ου ομίλου

Οι όμιλοι της νέας Γ' Εθνικής θα αργήσουν να βγουν καθώς θα πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής κι αυτό θα γίνει προς τα τέλη του καλοκαιριού. Ωστόσο, με βάση τα όσα ίσχυσαν τα προηγούμενα χρόνια, μπορούμε να ...προβλέψουμε μια πιθανή σύνθεση του 2ου ομίλου της κατηγορίας όπου υπάρχει το μαγνησιώτικο ενδιαφέρον.

Στον όμιλο όπου θα παίξουν οι τρεις ομάδες της Μαγνησίας, Νίκη Βόλου, Πύρασος και Ρήγας Φεραίος έχουμε τρεις συλλόγους από την Πιερία (Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Πιερικό, Πύδνα Κίτρους) που μπορούν να γίνουν τέσσερις εφόσον υποβιβαστεί ο Αιγινιακός, δύο από το νομό Λάρισας (Οικονόμο Τσαριτσάνης και Δωτιέα Αγιάς), μία ομάδα από το νομό Τρικάλων (Φαρκαδόνα), μία από το νομό Φθιώτιδας (Οπούντιος Μαρτίνου), μία από τη Βόρεια Ελλάδα (Κοζάνη), τον Καραϊσκάκη από την Άρτα, τον Θεσπρωτό από την Ηγουμενίτσα, τον Εθνικό Φιλιππιάδας που παρέμεινε και τον Αχέρωντα Καναλακίου που ανέβηκε από την Πρέβεζα.
Επίσης, αναμένεται να είναι ο πρωταθλητής του 7ου ομίλου των μπαράζ που θα είναι είτε η Χαλκίδα είτε η Θήβα είτε η Μαλεσίνα (θα γίνει μεγάλη μάχη στην τελευταία αγωνιστική), ενώ υπάρχει εκκρεμότητα με τον υποβιβασμό από τη Football League καθώς στα πλέι άουτ του Βορείου Ομίλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός και Τύρναβος δίνουν μάχη να κρατηθούν στην κατηγορία αλλά όσοι πέσουν, τότε θα είναι αντίπαλοι των μαγνησιώτικων ομάδων στη Γ' της επόμενης περιόδου. Ενδεχομένως θα πρέπει να προσθέσουμε και τον Φωκικό.
Όλα αυτά βέβαια με την υποσημείωση ότι ακόμη είναι πολύ νωρίς για τον καταρτισμό των ομίλων, που κάθε χρόνο είναι διαφορετικός ανάλογα με τις ομάδες της κάθε Ένωσης και θα γίνει γνωστός τον Αύγουστο. Ο όμιλος θα έχει πιο έντονο θεσσαλικό χρώμα... Αρκεί να δηλώσουν όλες οι ομάδες συμμετοχή γιατί δεν αποκλείονται αποχωρήσεις όπως κάθε καλοκαίρι...

Last modified onMonday, 25 May 2015 10:58