noodles volos banner

ΑΕ 2002-Σκιάθος 0-0

Λευκή ισοπαλία σήμερα το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου Νηλείας ανάμεσα στην ΑΕ 2002 και τη Σκιάθο, αποτέλεσμα που ευνοεί τους νησιώτες. Χάθηκαν εκατέρωθεν αρκετές φάσεις για γκολ, ενώ η Σκιάθος έπαιξε από το 70ό λεπτό με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσικούνα που μπήκε αλλαγή και πολύ σύντομα δέχθηκε δύο κίτρινες. Για τους γηπεδούχους από τα Καλά Νερά, σουτ του Στουμποβίκου στο 20ό λεπτό έφυγε λίγο άουτ, στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Φιλίππου είχε διπλή ευκαιρία καθώς το πρώτο του σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας και το δεύτερο πέρασε άουτ, στο 72' ο Βέργος απείλησε με κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο 80' η μεγαλύτερη ευκαιρία όταν σουτ του Στουμποβίκου εξουδετέρωσε χαμηλά στη γωνία ο Νικολαΐδης.
Για τη Σκιάθο, σουτ και φάουλ του Σκέμπι απέκρουσε ο Μητράκος στο πρώτο μέρος, φάση για γκολ με τον Μανωλιό στο β' ημίχρονο σε τετ-α-τετ που η μπάλα κατέληξε στα χέρια του γκολκίπερ και κεφαλιά του Γραββάνη με την ίδια κατάληξη.

Συνθέσεις:
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσος, Στόικος, Βέργος, Χ. Παπαϊωάννου, Λάμπρου (75' λ.τρ. Κ. Παπαϊωάννου), Δ. Στουμποβίκος, Ν. Βούλγαρης, Μπένκα (82' Κ. Βούλγαρης), Φιλίππου, Παρίσης.
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Πρίφτι (65' Τσικούνας), Γραββάνης, Μπρέγκου, Μανωλιός, Φερετζέλης (60' Σαρρής), Μυστάκου (70' Βεργίνης), Σκέμπι, Ν. Μιαρίτης.