noodles volos banner

Ηρακλής-Θησέας 1-0

Παρόμοια εξέλιξη με το χθεσινό ντέρμπι στο Σαρακηνό είχε το σημερινό πρωινό ματς Ηρακλής-Θησέας, καθώς η ηττημένη ομάδα έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις. Οι “κυανόλευκοι” του Γιάννη Φασουράκη διατήρησαν το εντός έδρας απόλυτο των βαθμών και είναι στο -3 από την κορυφή. Το γκολ που τους χάρισε τη νίκη σημειώθηκε στο 73ο λεπτό όταν από κόρνερ κι αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει την μπάλα, ο Τσελεπής σκόραρε με κοντινό πλασέ. 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Ηρακλής είχε ελαφρά υπεροχή χωρίς να δημιουργήσει φάσεις. Ένα σουτ του Τσελεπή για τους γηπεδούχους και ένα του Κόρμπα για το σύλλογο της Αγριάς. Στο δεύτερο μέρος, έγινε πιο ανοιχτό ματς και ο Ηρακλής αύξησε την πίεσή του. Στο 50ό λεπτό, ο Τζήμας νικήθηκε από τον Μπουργάνη σε τετ-α-τετ, στο 54ο ο Τσελεπής από πλάγια θέση αλλά σε κοντινή απόσταση με την εστία, σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, ενώ ο Αραμπατζής είχε δύο επικίνδυνες εκτελέσεις φάουλ, στο 68ο λεπτό που έφυγε λίγο άουτ και στο 71ο που εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ στο “παραθυράκι. Για τον Θησέα, στο 58' από κάθετη του Σαμαρά, ο Κατσιώτης σούταρε από καλή θέση στο ύψος της μεγάλης περιοχής ελάχιστα άουτ, ενώ μετά το 1-0, ανέβασε την απόδοσή του. Στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι που υποδείχθηκε σε χέρι του Λεβέντη. Ο Πολυμέρου απέκρουσε την εκτέλεση του Κόρμπα και έτσι, κράτησε το πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του Ηρακλή.

Από τον Θησέα εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τους ανθρώπους του Ηρακλή για τη φιλοξενία, ενώ ο πρόεδρος κ. Αλιάτης έδωσε συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Δημητρίου, Ασλάνογλου (60' Νούσιας), Γκάγκας, Τζήμας, Αραμπατζής (80' Θάνος), Τσελεπής (90' Λεβέντης).
Θησέας: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Κουρτέλης, Μούτος (78' Μουράτης), Σούδης, Καραλόπουλος, Ισά, Σαμαράς, Κόρμπας, Λιάρος, Κατσιώτης.

hrth

 

Last modified onSunday, 17 January 2016 13:48