noodles volos banner

Σκόπελος-Άθλος 2-2

 

Η Σκόπελος προηγήθηκε, ο Άθλος πέτυχε την ολική ανατροπή και οι νησιώτες έσωσαν στο φινάλε το βαθμό της ισοπαλίας. Ωραίο ματς σήμερα στο γήπεδο “Επ. Πετραλιάς” με τελικό σκορ 2-2. Στο 59ο λεπτό, το 1-0 όταν σουτ του Συνοδινού απέκρουσε ο Μέμος και στην επαναφορά ο Παντελής Χρυσοφός σκόραρε από κοντά. Στο 70' το 1-1 με πλασέ του Δημόπουλου, στο 87' το 1-2 με ατομική ενέργεια κι ωραίο τελείωμα του Δήμα και το 2-2 στο 90ό λεπτό με εξαιρετικό πλασέ του Συνοδινού.

 

 

Για τον ΑΟ Σκοπέλου, απειλητικά φάουλ με τον Χρυσάνθη (3', 22') έφυγαν λίγο άουτ, σουτ του Αλεξίου από τα 30 μέτρα πέρασε ελάχιστα άουτ (5'), ενώ μακρινό δυνατό σουτ του Σκιαθίτη έδιωξε με υπερένταση ο Μέμος (22'). Προβολή του Αλεξίου δεν βρήκε στόχο από καλή θέση (35'), ενώ στην επανάληψη ο Σκιαθίτης είχε προσπάθεια που έφυγε λίγο έξω (61'), δοκάρι στο 87ο λεπτό ο ίδιος παίκτης. Μετά το 2-2, στις καθυστερήσεις κεφαλιά του Συνοδινού λίγο άουτ, κεφαλιά του Αλεξίου εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ στη γραμμή, σε γύρισμα του Σκιαθίτη, δεν πρόλαβε ο Αλιράι την μπάλα. 
Για τον Άθλο, ο Νικολάου στο 75' είχε καλή ευκαιρία με σουτ που έβγαλε ο Ζαρίφης, ενώ πριν την ισοφάριση ο Δήμας είχε καλή φάση για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Ο προπονητής της Σκοπέλου, Γιάννης Γλύκος εξήρε τη μαχητικότητα και την αποφασιστικότητα των νεαρών παικτών του Άθλου, δίνοντας συγχαρητήρια για την εμφάνισή τους.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ζαρίφης, Σκιαθίτης, Σένκο, Αλεξίου, Παλάσκας, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός, Παναγιώτου (76' Ινμπρούσι), Αλιράι, Συνοδινός, Χρυσάνθης (76' Τριανταφύλλου).
Άθλος: Μέμος, Τσεκρέζης, Κουφογιάννης (65' Μπιρμπίλης), Δημόπουλος, Κουτρογιάννης, Κοντοβάς (75' Μπαζής), Νικογιάννης (46' Γιαννακός), Φωτιάδης, Νικολάου, Δήμας, Ξηροκώστας.

 

Last modified onSunday, 17 January 2016 17:48