noodles volos banner

Μακρινίτσα-Μυρμιδόνες 2-2

Δύο φορές προηγήθηκαν οι Μυρμιδόνες, ισάριθμες ισοφάρισε η Μακρινίτσα, σε άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος. Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες είχαν από μια καλή στιγμή με τους Άρη Σαραφίδη οι γηπεδούχοι και τον Κατσαβριά οι φιλοξενούμενοι. Το 0-1 στο 47' με σουτ του Κατσαβριά, η ισοφάριση με εύστοχο πέναλτι του Κώστα Ντελάκου στο 58' (την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Παρασκευάς) και το 1-2 στο 62ο λεπτό με κεφαλιά του Παπαστεργίου λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο. Το τελικό 2-2 έγινε στο 88ο με σουτ εκτός περιοχής του Ντελάκου που “κρέμασε” τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ η πηλιορείτικη ομάδα έχασε στις καθυστερήσεις δύο ευκαιρίες για την ολική ανατροπή με σουτ του Ντελάκου από τη μικρή περιοχή που απέκρουσε ο Χαλκιάς και τον Κοπάνα από πλεονεκτική θέση να μην βρίσκεται την μπάλα.
Να σημειώσουμε επίσης ότι οι Μυρμιδόνες έπαιξαν με δέκα παίκτες στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης καθώς τραυματίστηκε ο Σοάρες, τη στιγμή όμως που είχαν γίνει όλες οι αλλαγές.

Συνθέσεις:
Μακρινίτσα: Σταθόπουλος, Αρβανίτης, Φράγκος (89' Γ. Σαραφίδης), Ντελάκος, Ευγ. Σαραφίδης, Ψήφος, Παπακώστας, Παρασκευάς (80' Πέτσης), Γ. Μαστακούλης (65' Ματζιούρας), Άρ. Σαραφίδης, Κοπάνας.
Μυρμιδόνες: Χαλκιάς, Κουάτσκα, Κατσαβριάς, Γ. Μπούρχας (46' Σοάρες), Ευθυμίου, Μάντζαρης (46' Δ. Μπούρχας), Τσαπέρος, Αντζούρης (60' Παπαστεργίου), Χρ. Γκάμπας, Μπουρνάκης, Γιαννακόπουλος.

Last modified onSunday, 15 March 2015 20:41