noodles volos banner

Σκιάθος-ΑΕ 2002 0-0

Μοναδική ευκαιρία να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα τίτλου έχασε σήμερα η Σκιάθος, που έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ 2002 στο νησί, με την ισοπαλία να είναι σαν ήττα για τους πρωτοπόρους του 1ου ομίλου. Mετά την πρωινή ήττα της ΑΕΔ, οι Σκιαθίτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν διαφορά έξι πόντων. Ωστόσο, τους κυρίευσε το άγχος και έμειναν χωρίς γκολ.
“Το ματς ήταν επιθετικός μονόλογος για την ομάδα μας, μάς έλειψε όμως το καθαρό μυαλό στην τελική φάση και έτσι, δεν καταφέραμε να κερδίσουμε” ανέφερε ο Γιώργος Καλλιακούδας, που επισήμανε πως οι Νίκος Μιαρίτης, Σκέμπι κι Αραμπατζής είχαν τις καλύτερες φάσεις για γκολ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο πρώτο μέρος με τον Στουμποβίκο, ενώ στο τελευταίο πεντάλεπτο είχαν δύο αντεπιθέσεις με καλές προϋποθέσεις που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν με κάποια ευκαιρία.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Κανταράκιας, Δ. Μιαρίτης, Καμπουρέλης, Γκίνης, Ράπτης (75' Μυστάκου), Ν. Μιαρίτης, Αραμπατζής, Σκέμπι, Τσάγγαρης (55' Γκάγκας), Φερετζέλης (60' Ζάνης).
ΑΕ 2002: Μητράκος, Σφέτσιος, Μπικοράρος (85' Γ. Φιλίππου), Σταθόπουλος, Κόρμπας, Βέργος, Παρίσης, Τσιργής, Κουβαράς (46' Μ. Φιλίππου), Πότσκα, Στουμποβίκος.