noodles volos banner

Ε.Μ.Α.-Δήμητρα 0-3

Η ομάδα του Βουρούκου πέρασε με 0-3 από το γήπεδο των Μικροθηβών. Ο Βαγγέλης Νικηφοράκης για ακόμη μία φορά ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς άνοιξε κι έκλεισε το σκορ. Στο 13ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο σπεσιαλίστας του είδους έκανε το 0-1, στο 50ό λεπτό ο Θωμαΐδης με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Σιαμέτη ζευγάρωσε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, ενώ ο Νικηφοράκης προωθήθηκε και σκόραρε στο 80' με το κεφάλι σε σέντρα του Γοδενόπουλου.
Ο Χρήστος Αναγνώστου, προπονητής της Ένωσης Μικροθηβών Αϊδινίου ανέφερε πως η ομάδα του είχε πολύ καλή παρουσία, “δεν μπορούμε όμως να παραβλέψουμε την ανωτερότητα του αντιπάλου που κέρδισε καθαρά και δίκαια” όπως χαρακτηριστικά σχολίασε. Στο 17ο λεπτό, προβολή του Ρεφουγιάτι έφυγε λίγο άουτ, στο 60' ο Καπέσιος ολοκλήρωσε ωραία ατομική ενέργεια με σουτ από πλάγια θέση που πέρασε πάνω από τα δοκάρια, στο 77' σουτ του Αναστασίου από καλή θέση απέκρουσε ο Γκιούρκης, ενώ στο 80' Παπαδάκης και Ρεφουγιάτι δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν μια φάση με καλές προϋποθέσεις στα αντίπαλα καρέ.
Για τη Δήμητρα, ο Τιμπλαλέξης είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 68', ο Παρίσης είδε τον Καπαλίκα να αποκρούει πάνω στη γραμμή το πλασέ του στο 85', ενώ λίγο αργότερα ο Γκαρνίδης έχασε ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Καπαλίκας, Ζαγκαβιέρος (65' λ.τρ. Ζιούλης), Σκοτεινός, Παπανίκος, Ρομάριο, Μπούσης (80' Αθ. Βαλκανιώτης), Χορταργιάς, Παπαδάκης, Ρεφουγιάτι, Κουφαλιδάκης (55' Αναστασίου), Καπέσιος.
Δήμητρα: Γκιούρκης, Γοδενόπουλος, Μ. Παυλίδης, Αντωνιάδης, Νικηφοράκης, Κ. Παυλίδης, Τιμπλαλέξης (81' Παρίσης), Θωμαΐδης, Ποζιόπουλος, Χατζέλας (85' Γκαρνίδης), Βογιατζής (46' Σιαμέτης).