noodles volos banner

140 Έλληνες παίζουν ποδόσφαιρο στο εξωτερικό

Περί τους 140 Έλληνες ποδοσφαιριστές αγωνίζονται σε πρωταθλήματα εκτός Ελλάδας σε όλον τον πλανήτη, από την Κύπρο μέχρι την Αυστραλία και από τη Σαουδική Αραβία μέχρι την Ιαπωνία.

Μάλιστα στο site “ritorno2015.com”, απ’ όπου αλιεύσαμε τον παραπάνω αριθμό, υπάρχει η στήλη «Το Σ/Κ του μετανάστη», που επιμελείται ο γνωστός δημοσιογράφος Μάνος Σταραμόπουλος με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις στις εκπομπές της ΕΡΤ για το Champions League, αναλυτής διεθνούς ποδοσφαίρου και υποθέσεων, μέλος επιτροπής ποδοσφαίρου AIPS και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στατιστικής   IFFHS, όπως και ανταποκριτής των France Football, A Bola,  Discoveryfootball.com, Mundo Deportivo. Εκεί, καταγράφεται η δραστηριότητα όλων των Ελλήνων παικτών ανά Σαββατοκύριακο.

Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι οι Κόμνος και Τσίπι έπαιξαν βασικοί στη νίκη της SV Merseburg 99 επί της BFV 08 με 3-1 την περασμένη Κυριακή, ο πρώτος σε όλο το ματς και ο δεύτερος έως το 70’, όταν και αντικαταστάθηκε.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του Μάνου Σταραμόπουλου για την παρουσία των Ελλήνων ποδοσφαιριστών σε όλον τον πλανήτη το περασμένο Σαββατοκύριακο, που μπορείτε να το βρείτε στη διεύθυνση https://ritorno2015.com/2016/08/31/%CE%B5%CF%80%CF%84%CE%AC-%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CE%BB-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CE%B6%CF%8C%CE%BD/

 

«Επτά γκολ με το… καλημέρα πέτυχαν οι Έλληνες που αγωνίζονται στα διάφορα πρωταθλήματα του κόσμου. Έδειξαν πως η νέα αγωνιστική περίοδος θα χαρίσει νέες χαρές και συγκινήσεις στους φιλάθλους . Ο Φάνης Γκέκας στην Ελβετία. Ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης και ο Αλέξανδρος Θεοδοσιάδης στη Γερμανία. Ο Δημήτρης Χατζημουράτης και ο Παντελής Μινόπουλος στην μακρινή Αυστραλία. Ο Αλέξανδρος Μουζακίτης στην Ιταλία (φωτό) και ο Γιάννης Γιαννιώτας στην Κύπρο.

Οι προπονητές

Στην Ολλανδία, ο  Γιάννης Αναστασίου με την ομάδα του την Ρόντα Κερκράντε έφυγε από το Τίλμπουργκ με ισοπαλία 0-0 απέναντι στην Βίλεμ. Έτσι η Ρόντα είναι στην 14η θέση έχοντας 3 βαθμούς σε 4 ματς.

Στην Promotion League της Ελβετίας ο Σάββας Εξουσίδης οδήγησε την ομάδα του σε εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί της Μπραιτενράιν. Η Γιουνάιτεντ Ζυρίχης βρίσκεται στην 6η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 9 βαθμούς σε 5 αγώνες.

Παρουσιάζουμε αναλυτικά τι έκαναν οι …μετανάστες μας αυτό το Σ/Κ (και παραπάνω) σε όλο τον κόσμο:

ΑΓΓΛΙΑ

ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ (ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ):

Έπαιξε και στα 90’ εναντίον της Άρσεναλ (1-3) αλλά δεν μπόρεσε να παρουσιάσει αυτά που ήθελε. Στο 89’ αντίκρυσε κίτρινη κάρτα. Η ομάδα του βρίσκεται στην 18η θέση της Πρέμιερ Λιγκ έχοντας 1βαθμό σε 3 ματς.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΕΛΛΙΟΣ (ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ):

Ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα στο 3-1 επι της άλλης παλιάς δόξας της Αγγλίας, της Λιντς Γιουνάιτεντ. Στο 84’ πήρε την θέση του ο  Μάτι Κας. Η ομάδα του  7η θέση της 2ης κατηγορίας (Τσάμπιονσιπ) με 9 βαθμούς σε 5 αγώνες.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΟΥΡΑΤΗΣ (ΟΚΛΙ):

Έπαιξε από την αρχή, εναντίον της Γκριν Γκούλι (5-1). Πέτυχε γκολ στο 73’ και στο 81’ πήρε την θέση του ο Λόβεμορ. Η ομάδα του προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

 

ΤΖΩΝ ΧΩΝΟΣ (ΟΚΛΙ):

Παρών κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του. Πέρασε ένα σχετικά ήσυχο απόγευμα.

ΣΤΙΒ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ (ΟΚΛΙ):

Αγωνίσθηκε και στα 90’ ο αμυντικός, στο 5-1 επι της Γκριν Γκούλι.

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΜΗΤΡΟΣ (ΟΚΛΙ):

Παρών και στα 90’ ο νεαρός μέσος, αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στο 60΄.

ΛΕΙΤΣ (ΠΑΝΤΕΛΗΣ) ΜΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΛΛΑΣ ΣΑΟΥΘ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ):

Έπαιξε από την αρή στο 3-0 επι της Χάμε Σίτι. Πέτυχε το τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 81’ καις το 86’ πήρε την θέση του ο Εργουιν. Η ομάδα του προκρίθηκε στα ημιτελικά των πλέι-οφ.

ΚΡΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ (ΕΛΛΑΣ ΣΑΟΥΘ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ):

Ο ακραίος οπισθοφύλακας αγωνίσθηκε σε όλο το παιχνίδι.

 ΑΥΣΤΡΙΑ

ΜΠΑΜΠΗΣ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ):

Καλός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κατά της Ράιντορφ  Άλταχ (3-1). Προωήθηκε αρκετές φορές και πραγματοποίησε ορισμένες πολύ καλές σέντρες. Έπαιξε και στα 90΄. Η ομάδα του είναι επικεφαλής στη γενική κατάταξη έχοντας 15 βαθμούς σε 6 αγώνες.

ΒΕΛΓΙΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ (ΛΟΚΕΡΕΝ):

Παρών σε όλο το παιχνίδι εναντίον της Μουσκρόν Πέρουβελτς (2-1). Είχε διάθεση, κάλυψε αρκετά κενά στην αμυντική γραμμή. Γενικά βοήθησε αρκετά την ομάδα του. Η τελευταία βρίσκεται στην 10η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 6 βαθμούς σε 5 ματς.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΕΛΗΣ (ΓΚΕΝΚ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 71’ αντί του Χέινεν στο ντέρμπι κατά της Ζούλτε Βάρεγκεμ (1-0). Είχε ορισμένες καλές εξάρσεις. Η ομάδα του βρίσκεται στην 3η θέση έχοντας 10 βαθμούς σε 5 αγώνες.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ (ΜΕΧΕΛΕΝ):

Αγωνίσθηκε και στα 90’ στο εκτός έδρας 2-1 επι της Βέστερλο. Ήταν αρκετά καλός ο νεαρός μεσοεπιθετικός. Η ομάδα του βρίσκεται στην 7η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 8 βαθμούς σε 5 αγώνες.

 ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΝΗΣ (ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 63’ αντί του Μπακάρ στο 4-1 επι της Έουπεν. Στο διάστημα που αγωνίσθηκε ήταν αρκετά κινητικός και δραστήριος. Αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στο 90’+2’. Η ομάδα του βρίσκεται στην 1η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 11 βαθμούς σε 5 αγώνες.

 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΔΑΣ (ΟΣΤΕΡΒΙΚ):

Ο νεαρός τερματοφύλακας, μπήκε στον αγώνα κυπέλλου εναντίον της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (5ος γύρος) μόλις στο 31’, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη, ο βασικός πορτιέρε, Βερέγιεν. Η ομάδα του επικράτησε με 3-2 και προκρίθηκε.

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ (ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ):

Παρών και στα 90’ ο κεντρικός αμυντικός με πάρα πολλή δουλειά.

 ΒΟΣΝΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΚΑΣ (ΖΕΛΕΖΝΙΤΣΑΡ):

Από την Λαμία φέτος βρέθηκε στην Βοσνία ο 25χρονος μέσος. Μπήκε ως αλλαγή στο 88’ αντί του Μπεγκάνοβιτς, στο ισόπαλο 1-1 εκτός έδρας κατά της Τσέλικ. Η ομάδα του βρίσκεται στην 9η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 8 βαθμούς σε 7 αγώνες.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ):

Σταθερά στο κέντρο άμυνας ο διεθνής Έλληνας στόπερ. Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι εναντίον της Λεβερκούζεν  (2-1) και όσες φορές χρειάσθηκε έδωσε λύσεις. Η ομάδα του βρίσκεται στην 4η θέση της Μπουντεσλίγκα έχοντας 3 βαθμούς σε 1 ματς.  

 

ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ (ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ):

Έπαιξε και στα 90’ εναντίον της Βόλφσμπουργκ (0-2), καλύπτοντας όσο καλύτερα μπορούσε το αριστερό άκρο της άμυνας. Η ομάδα του βρίσκεται στην 16η θέση έχοντας 0 βαθμούς σε 1 ματς.

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ (ΚΑΡΣΡΟΥΗ):

Ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα, εναντίον της Μόναχο 1860 (0-0), αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 68’ πήρε την θέση του ο Χόφερ. Η ομάδα του βρίσκεται στην 12η θέση της 2ης κατηγορίας έχοντας 3 βαθμούς σε 3 παιχνίδια.

 ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΑΑΛΕΝ):

Μπήκε ως αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Γιαν Ρέγκενσμπουργκ για την 3η κατηγορία (2-0). Εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο 74’ αντί του Πρέσινγκερ και λίγο μετά στο 84’ σημείωσε το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Η τελευταία βρίσκεται στην 2η θέση της 3ης κατηγορίας έχοντας 11 βαθμούς σε 5 αγώνες.

 ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΙΟΜΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ (ΟΥΝΤΕΡΧΑΧΙΝΓΚ):

Ο αμυντικός χαφ μπήκε στο 87’ στην θέση του Μπικάλκε, στο 5-0 επι της Σβάινφουρτ για την Περιφέρεια Μπάγερν της Ρέγκιοναλ Λίγκα.

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ (ΑΑΛΕΝ):

Ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα, στον αγώνα κατά της Ρέγκενσμπουργκ (2-0). Ωστόσο ο νεαρός ακραίος μπακ στο 63’ αντικαταστάθηκε από τον Ντάισμαν . Η ομάδα του βρίσκεται στην 2η θέση της 3ης κατηγορίας, έχοντας 11 βαθμούς σε 5 αγώνες.

 ΓΙΑΝΙΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΡΟΤ ΒΑΙΣ ΕΡΦΟΥΡΤ):

Έπαιξε και στα 90’ στο 3-0 επι της Φορτούνα Κολωνίας δίχως να έχει πρόβλημα στην άμυνα.

 ΑΓΓΕΛΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΙΙ):

Ο νεαρός χαφ μπήκε στο 63’ αντί του Σάντος, στο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Πίρμασενς (νίκησε 1-0) για τη Νοτιοδυτική περιφέρεια της Ρέγκιοναλ Λίγκα.

 ΟΛΙΒΕΡ ΙΩΑΝΝΟΥ (ΝΤΡΟΧΤΕΡΣΕΝ ΑΣΕΛ):

Παρών και αρκετά καλός ο στόπερ, στο εκτός έδρας 1-1 εναντίον της Λίμπεκ για τη Βόρεια περιφέρεια της Ρέγκιονα Λίγκα.

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (ΚΙΚΕΡΣ ΟΦΕΝΜΠΑΧ):

Πέτυχε το γκολ της «τιμής»για την ομάδα του, μειώνοντας σε 2-1, εκτός έδρας την Τευτόνια για την Νοτιοδυτική περιφέρεια της Ρέγκιοναλ Λίγκα. Ο κεντρικός χαφ, σκόραρε στο 60’,ενώ στο 64’ αντίκρυσε κίτρινη κάρτα.

 ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ (ΚΙΚΕΡΣ ΟΦΕΝΜΠΑΧ):

Παρών και στα 90’ ο γρήγορος επιθετικός.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ (ΦΕΡΛ):

Μπήκε στο 61’ αντί του Γκροσχελάου, στο 2-2 εναντίον της Βούπερταλ για τη Δυτική περιφέρεια της Ρέγκιοναλ λίγκα.

 ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΜΟΥΡΗΣ (ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ ΙΙ):

Μπήκε στο 46’ αντί του Σαρ , στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον της Έλβερσμπεργκ (νίκησε 3-0), για τη Νοτιοδυτική περιφέρεια της Ρέγκιοναλ Λίγκα.

ΕΛΒΕΤΙΑ

ΦΑΝΗΣ ΓΚΕΚΑΣ (ΣΙΟΝ):

Το πρώτο του γκολ στο νέο πρωτάθλημα πέτυχε ο Γκέκας. Ο 35χρονος φορ μόλις στο 7’ άνοιξε το σκορ στο 3-1 επι της Βαντούζ. Στο 66’ πήρε την θέση του ο Ακολο. Η ομάδα του βρίσκεται στην 9η και προτελευταία θέση της γενικής κατάταξης ,  με 6 βαθμούς σε 6 αγώνες

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ (ΡΑΓΙΟ ΟΚΛΑΧΟΜΑ):

Έπαιξε και στα 90’ στο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Τάμπα Μπέι Ρόουντς (νίκησε 2-0). Με καλές και κακές στιγμές.  Καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες να βρει τον παλιό του καλό εαυτό. Αντίκρισε κίτρινη κάρτα στο 77΄. Η ομάδα του βρίσκεται στην 6η θέση της NASL έχοντας 13 βαθμούς σε 11 αγώνες.

 ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (ΡΟΤΣΕΣΤΕΡ ΡΙΝΟΣ):

Καλός και στα 90’ στο εκτός έδρας 2-2 εναντίον της Γουίλμινγκτον Χάντερχιντς, για την USL κατηγορία (τη δεύτερη τυπικά) που βρίσκεται στον 6ο γύρο των πλέι-οφ . Ο κεντρικός αμυντικός κέρδισε αρκετές μονομαχίες. Η ομάδα του είναι στην 6η θέση έχοντας 41 βαθμούς σε 26 αγώνες.

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΑΜΠΑΚΗΣ (ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΜΠΑΤΕΡΙ):

Βασικός κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του και στο 1-0 επι της Σάρλοτ Ιντιπέντενς για τη USL κατηγορία. Όσες φορές χρειάσθηκε ήταν εκεί! Η ομάδα του βρίσκεται στην 5η θέση των πλέι-οφ έχοντας 41 βαθμούς σε 24 ματς.

 ΚΡΙΣ ΤΣΟΝΗΣ (ΤΣΑΡΛΕΣΤΟΝ ΜΠΑΤΕΡΙ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 77’ αντί του Καρμπάνσο ο 25χρονος επιθετικός. Αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στο 90’+1’.

ΙΤΑΛΙΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ (ΡΟΜΑ):

Έπαιξε σε όλο το εκτός έδρας 2-2 εναντίον της Κάλιαρι. Με καλές και κακές στιγμές. Ίσως να σκεφτόταν και την πρόταση της Άρσεναλ που απέρριψε η διοίκηση των «τζιαλορόσι». Η ομάδα του βρίσκεται στην 4η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 4 βαθμούς σε 2 αγώνες.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΚΑΡΝΕΖΗΣ (ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ):

Σταθερά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του και στο 2-0 επι της ουραγού, Έμπολι. Όσες φορές χρειάσθηκε δήλωσε «παρών». Η ομάδα του βρίσκεται στην 12η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 3 βαθμούς σε 2 αγώνες.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΝΕ (ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ):

Μπήκε ως αλλαγή του Λούκας Εβαντζελίστα στο 80’.

ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ (ΜΠΟΛΟΝΙΑ):

Πέρασε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του, στο «Κομουνάλε» από την Τορίνο (επικράτησε με 5-1). Έπαιξε και στα 90’. Η ομάδα του βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας έχοντας 3 βαθμούς σε 2 αγώνες.

 ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ (ΜΠΑΡΙ):

Έπαιξε και στα 90’ εναντίον της Τσιταντέλα (1-2) για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας . Με καλές και κακές στιγμές. Αντίκρυσε κίτρινη κάρτα στο 61΄.

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ (ΜΟΝΟΠΟΛΙ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 68’ στην θέση του Ρανούικο και στο 84’ μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του κόντρα στην Λέτσε. Η ομάδα του βρίσκεται στην 14η θέση (3ος όμιλος) της Lega Pro, έχοντας 0 βαθμούς σε 1 αγώνα.

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΥΝΑΣ (ΜΟΝΟΠΟΛΙ):

Αγωνίσθηκε και στα 90’ με μερικές καλές προσπάθειες ο 22χρονος επιθετικός.

ΚΥΠΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΙΩΤΑΣ (ΑΠΟΕΛ):

Πέτυχε το 2ο γκολ της ομάδας του στο 3-0 επι του Ερμή Αραδείππου. Αγωνίσθηκε και στα 90’ ήταν διαρκής απειλή κινδύνων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑΡΑΛΙΔΗΣ (ΚΑΡΜΙΟΤΙΣΣΑ):

Έπαιξε και στα 90’ στο 2-0 εναντίον του ΑΟ Ζακακίου. Βοήθησε αρκετά στο αμυντικό κομμάτι κυρίως.

 ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΟΖΟΓΛΟΥ (ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ):

Μπήκε στο 80’ αντί του Βάττη.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ (ΑΟ ΖΑΚΑΚΙΟΥ):

Αγωνίσθηκε σε όλο το παιχνίδι εναντίον της Καρμιότισσας. Στο 46’ αντίκρυσε κίτρινη κάρτα.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ (ΑΟ ΖΑΚΑΚΙΟΥ):

Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι ο δραστήριος επιθετικός

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (ΑΕΛ):

Πέρασε ως αλλαγή στο 90’+2’ αντί του Σόουζα, στο νικηφόρο εκτός έδρας 3-1 επι της Δόξας Κατωκοπιάς.

 ΝΙΚΟΣ ΜΠΑΡΜΠΟΥΔΗΣ (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΝΕΙΑΣ):

Παρών και στα 90’ στο 2-2 εναντίον της Ομόνοιας ο δεξιός μπακ.

ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΝΕΙΑΣ):

Αγωνίσθηκε και στα 90΄. Βοήθησε αρκετά την ομάδα του.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΝΕΙΑΣ):

Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι με ορισμένες καλές ενέργειες.

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ (ΣΑΛΑΜΙΝΑ)

Παρών ο έμπειρος μέσος και στα 90’ στο εκτός έδρας 0-0 κατά της Ανόρθωσης.

 ΣΑΒΒΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ (ΣΑΛΑΜΙΝΑ):

Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι, βοηθώντας παντού.

 ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΙΔΟΣ (ΑΡΗΣ):

Αγωνίσθηκε και στα 90’ ο κεντρικός αμυντικός, στο εκτός έδρας 0-0 κατά του Απόλλωνα. Στο 65’ αντίκρυσε κίτρινη κάρτα.

 ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ (ΑΡΗΣ):

Παρών και στα 90΄.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΣΟΙΛΕΔΗΣ (ΟΜΟΝΟΙΑ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 46’ αντί του Μαργκόσα, στο εκτός έδρας 2-2 κατά της Αναγέννησης Δερύννειας.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΟΣ (ΧΑΜ ΜΠΕΝΦΙΚΑ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 81’ αντί του Μισό, στον αγώνα κατά της Πετάνζ (0-1). Η ομάδα του βρίσκεται στην 13η θέση έχοντας 3 βαθμούς σε 4 ματς.

 ΘΩΜΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΖΕΝΕΣ ΕΣ):

Πέρασε ως αλλαγή στο 71’ αντί του Λαπιέρ, στο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Ντιφερντάζ (νίκησε 3-1) ο νεαρός φορ.  Η ομάδα του είναι στην 6η θέση έχοντας 6 βαθμούς σε 4 ματς.

 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΜΠΡΟΥ (ΒΙΛΕΜ ΤΙΛΜΠΟΥΡΓΚ):

Βασικότατος πλέον ο 26χρονος τερματοφύλακας. Έτσι και στον αγώνα εναντίον της Ρόντα Κερκράντε  (0-0). Ήταν αρκετά καλός. Η ομάδα του βρίσκεται στην 13η θέση έχοντας 4 βαθμούς σε 4 ματς.

ΠΟΛΩΝΙΑ

ΜΙΧΑΛ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΛΟΥΜΠΙΝ):

Ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα στο εκτός έδρας στο 1-1 κατά της Αρκα Γκντίνια. Όμως στο 77’ πήρε την θέση του ο Νέσπορ. Η ομάδα του βρίσκεται στην 2η θέση έχοντας 13 βαθμούς σε 7 αγώνες.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ (ΦΕΙΡΕΝΣΕ):

Μπήκε ως αλλαγή του Πλατίνι στο 64’ στο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Ρίο Αβε (νίκησε 1-0). Προσπάθησε ο νεαρός φορ, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι. Η ομάδα του βρίσκεται στην 13η θέση έχοντας 3 βαθμούς σε 3 ματς.

ΣΚΩΤΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ (ΧΑΜΙΛΤΟΝ):

Παρών ο κεντρικός αμυντικός, στο 1-0 επι της Ρός Κάουντι. Ο στόπερ με το Νο 89 ήταν αρκετά καλός και στα 90΄. Η ομάδα του είναι στην 6η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας 5 βαθμούς σε 4 αγώνες.

ΣΟΥΗΔΙΑ

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ):

Αγωνίσθηκε και στα 90’ στο εκτός έδρας παιχνίδι κατά της Χάκεν (νίκησε 3-1). Είχε πολλές δυσκολίες όχι μόνο ο κεντρικός αμυντικός, αλλά όλη η ομάδα του. Η Εστερσουντ βρίσκεται στην 8η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας  29 βαθμούς σε 20 αγώνες.

 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΑΛΤΣΕΤΑΣ (ΝΤΖΟΡΓΚΑΡΝΤΕΝ):

Πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι ο νεαρός μέσος. Ο Φαλτσέτας μπήκε στο 64’ αντί του επιθετικού, Καντεβέρε στο 3-1 επι της Χέφλε. Η ομάδα του είναι στην 13η θέση  έχοντας 22 βαθμούς σε 20 αγώνες.

 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΧΠΕΚΙΔΗΣ (ΚΑΛΜΑΡ):

Μπήκε ως αλλαγή ο νεαρός μεσοεπιθετικός, στο 82’ αντί του Χάλμπεργκ στον αγώνα κατά της Νόρσεπινγκ (0-1). Η ομάδα του βρίσκεται στην 10η θέση της γενικής κατάταξης έχοντας 25 βαθμούς σε 20 ματς.

 ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ):

Έπαιξε σε όλο το παιχνίδι ο επιθετικός, που συνεργάσθηκε άψογα με τον Ιταλό φορ, Τζερμπίνο Πόλο που σημείωσε 4 γκολ . . Η ομάδα του βρίσκεται στην 3η θέση της 3ης κατηγορίας, έχοντας 32 βαθμούς σε 16 ματς.

 ΠΑΥΛΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ):

Ο χαφ ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα αλλά στο  74’ πήρε την θέση του ο Γέπσερ Κάρλσον.  

ΜΑΛΒΤΙΝ ΙΜΕΡΑΙ (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ):

Μπήκε ως αλλαγή στο 68’ στην θέση του Φ. Πέτερσον.

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ (ΙΝΤΕΡ ΤΟΥΡΚΟΥ):

Έπαιξε από την αρχή στο παιχνίδι κατά της Ίλβες (0-1). Όμως στο 42’ αντίκρυσε κίτρινη κάρτα και στο 62’ πήρε την θέση του ο Γκανμπουγιού. Η ομάδα του βρίσκεται στην προτελευταία θέση (11η) της γενικής κατάταξης έχοντας 21 βαθμούς σε 24 ματς.

 *Δεν αγωνίσθηκαν για διάφορους λόγους οι: Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ Αχλί, Σαουδική Αραβία- Το πρωτάθλημα  ξεκινά πάλι στις 18 Σεπτεμβρίου), Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα- έμεινε στον πάγκο), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα- εκτός αποστολής ), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα- έμεινε στον πάγκο), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο- έμεινε στον πάγκο),  Κυριάκος Παπαδόπουλος (Μπάγερ Λεβερκούζεν-έμεινε στον πάγκο), Γιούρι Λοντίγκιν (Ζενίτ- έμεινε στον πάγκο), Θάνος Πέτσος (Βέρντερ Βρέμης- έμεινε στον πάγκο), Μιχάλης Σηφάκης (Κορτράικ- έμεινε στον πάγκο), Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ- εκτός αποστολής), Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο- έμεινε στον πάγκο), Θανάσης Παπάζογλου (Κορτράικ- έμεινε στον πάγκο), Δημήτρης Γούτας (Κορτράικ-έμεινε στον πάγκο), Μιχάλης Μανιάς (Βέστερλο- έμεινε στον πάγκο), Στέργος Μαρίνος (Σαρλερουά- εκτός αποστολής), Τάσος Δώνης (Νις- εκτός αποστολής),  Απόστολος Γιάννου (Γκουαντσού R & F-δεν είχε αγώνα η ομαδα του ),  Αβραάμ Παπαδόπουλος (Τζούμπιλο Ιβάτα- εκτός αποστολής), Ανδρέας Βλαχομήτρος (Γιάβορ Ιβάνιτσα, Σερβία- εκτός αποστολής ο νεαρός επιθετικός), Πάνος Δημητριάδης (Τζενκλερμπιρλιγκίσπορ- εκτός αποστολής), Κένυ Σταματόπουλος (ΑΙΚ- εκτός αποστολής),  Λάμπρος Κοντογιάννης- Γκόμεθ  (Ντεφενσόρ ντε λα Μποκάνα- εκτός αποστολής), Βασίλης Πλιάτσικας (Σλόβαν Μπρατισλάβας- εκτός αποστολής), Γιώργος Κατσικάς (Τβέντε- έμεινε στον πάγκο), Παντελής Χατζηδιάκος (Αλκμααρ - εκτός αποστολής), Θανάσης Καραγκούνης (ΠΕΚ Τσβόλε- έμεινε στον πάγκο),  Σάββας Γκέντσογλου (Χάυντουκ Σπλίτ - έμεινε στον πάγκο), Γιάννης Γκέλιος (Άουγκσμπουργκ- εκτός αποστολής), Σίμων Σκαρλατίδης (Ερζγκεμπίργκε Άουε- εκτός αποστολής),   Νίκο Ντόμπρος (Πάντερμπορν- εκτός αποστολής),  Τάσος Λαγός (Βιρτσμπούργκερ Κίκερς- έμεινε στον πάγκο), Γιάνις Καρσανίδης (Βιρτσμπούργκερ Κίκερς- έμεινε στον πάγκο), Αντώνης Στεργιάκης (Σλάβια Σόφιας- εκτός αποστολής), Βαγγέλης Παυλίδης (Μπόχουμ- εκτός αποστολής), Ζήκος Ρεσβάνης (Φορτούνα Κολωνία- εκτός αποστολής),  Κυριάκος Μαζουλούξης (Λιρς- δεν είχε πρωτάθλημα στην Β’ κατηγορία), Σταύρος Γλουφτσής (Τέμσε- στις 2/9 ξεκινά το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας Ερασιτεχνών), Κώστας Κοτσαρίδης (Γκέντ Ζενχάβεν- στις 2/9 ξεκινά το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας Ερασιτεχνών), Νίκος Σαλασσίδης (Γκάρσινγκ- εκτός αποστολής), Ανδρέας Μπαλάσκας (Ντινάμο- εκτός αποστολής), Φώτης Κατίδης (Βάκερ Νορντχάουζεν- εκτός αποστολής), Γιώργος Κίτσος (Λουκεντβάλε- εκτός αποστολής), Χρήστος Δραγανίδης (Αλεμάνια Άαχεν- έμεινε στον πάγκο), Βασίλης Καραγιάννης (Μέιντστόουν Γιουνάιτεντ- έμεινε στον πάγκο) , Θανάσης Παπαδόπουλος (Ακρόπολις- έμεινε στον πάγκο), Μιχάλης Ηλιάδης (Σαλερνιτάνα- εκτός αποστολής), Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (Χαμ Μπενφίκα- εκτός αποστολής), Μανώλης Σάλιακας (Καρμιώτισσα-  έμεινε στον πάγκο), Βασίλης Παπαδόπουλος (Καρμιώτισσα- έμεινε στον πάγκο), Νίκος Γιαννακόπουλος (Αρης- έμεινε στον πάγκο), Στέφανος Μαρτσάκης (Αρης Λεμεσού- έμεινε στον πάγκο), Αριστομένης Τζιτζικαλάκης- Αρης Λεμεσού- εκτός αποστολής), Παντελής Θεολόγου (Αρης- εκτός αποστολής), Θανάσης Παντελιάδης (Ομόνοια- έμεινε στον πάγκο), Κώστας Κότσαρης (Ομόνοια- έμεινε στον πάγκο), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (Ομόνοια- έμεινε στον πάγκο), Δημήτρης Πόποβιτς (Βάλντχοφ Μανχάιμ- έμεινε στον πάγκο), Ντιν Γαρδικιώτης (Ντάρφορντ- εκτός αποστολής), Γιάννης Βαρουξάκης (Ιστμπουρν Μπόροου- εκτός αποστολής), Πάτρικ Παπαχριστοδούλου (Σβάρτς Βάις Ρέντεν- έμεινε στον πάγκο), Ερνέστο Κέισεφ (Σάνκτ Πάουλι ΙΙ- εκτός απκοστολής), Ντένις Γκοτζάι (Γουέστον Σούοπερ Μάρε- εκτός αποστολής),  Νίκος Ντόμπρος (Πάντερμπορν- εκτός αποστολής) . Γιώργος Μακρής (Πίζα- αναβλήθηκε το παιχνίδι), Ηλίας Ιγνατίδης (Βάσας - δεν είχε αγώνα η ομάδα του).