noodles volos banner

Με σκόρερ τον Λημνιό η Εθνική Νέων 1-0 τη Σκωτία

Ο Λημνιός (με το Νο7) μόλις έχει σκοράρεει και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του Ο Λημνιός (με το Νο7) μόλις έχει σκοράρεει και πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του

Νικηφόρο ήταν το φιλικό της Εθνικής Νέων επί της Σκωτίας το βράδυ του Σαββάτου (3/9) στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε με 1-0 τους Βρετανούς στην προσπάθεια που κάνει να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19 2016-17.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης μπήκε στο 5' από τον Βολιώτη Δημήτρη Λημνιό, που μαζί με τον επίσης Βολιώτη Κατράνη ξεκίνησαν βασικοί και αντικαταστάθηκαν στο 75’. Στη συνέχεια ο Σιαμπάνης κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και να έρθει τελικά η νίκη.

Το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Γιάννη Γκούμα θα είναι εκ νέου κόντρα στη Σκωτία τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης, Βαλμάς (68' Ταμπάς), Κατράνης (75' Γιαννούτσος), Ρέτσος, Ευαγγέλου (68' Νικολάου), Νάτσος (68' Μιλόγεβιτς), Λημνιός (75' Βρουσάι), Μίγγος (75' Μαρούδης), Σταθόπουλος (60' Σαμπανίδης), Μούργος (60' Παυλίδης), Βουκελάτος (60' Κιρτζιαλίδης).

katranis

Ο Κατράνης (με τον Νο3) αποχωρεί αγακαλιασμένος με τον Βαλμά από το σαββατιάτικο παιχνίδι της Εθνικής Νέων

 

Last modified onSunday, 04 September 2016 10:17