noodles volos banner

Πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής του B.C. Volos

Η τελετή λήξης της ακαδημίας του B.C. Volos έγινε τη Δευτέρα 18/6, παρόντος του Αργύρη Καμπούρη. Το δελτίο Τύπου που εέδωσε ο σύλλογος αναφέρει:

"Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18-06-2018 η τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής μας στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας με τη συμμετοχή όλων των τμημάτων και με την παρουσία κόσμου που γέμισε τις κερκίδες του κλειστού. Η τελετή έγινε παρουσία του θρύλου του Ελληνικού μπάσκετ Αργύρη Καμπούρη.

Η εκδήλωση άρχισε με τους τελικούς αγώνες του 9ου εσωτερικού τουρνουά σε όλες τις κατηγορίες και έκλεισε με τις απονομές. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες μας πήραν μετάλλια και διπλώματα. Η ομάδα μας τίμησε τον Αργύρη Καμπούρη για την τεράστια προσφορά του στην Ελληνική καλαθοσφαίριση με τιμητική πλακέτα αναμνηστικά της ομάδας μας  καθώς και τους Βλιώρα Γιώργο, Κατερίνα Γιαννούλη, Κώστα Κυλεριώτη για την προσφορά τους στη Βολιώτικη καλαθοσφαίριση.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Βόλου κ. Σταυρίδης Θανάσης (απένειμε την πλακέτα στον Αργύρη Καμπούρη), οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Καλτσογιάννης Γιώργος και Κοπάνας Αργύρης, η κ. Ζαχαριάδου Ελένη (υπεύθυνη της Πίστης) και η πρόεδρος των Ελλήνων επιστημόνων κ. Βεργή Ευριδίκη (έκαναν απονομές στα άλλα τιμώμενα πρόσωπα). Επίσης παραβρέθηκαν πολλοί χορηγοί και άνθρωποι που βοήθησαν την ομάδα μας στην φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα μας θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το ΔΗΠΕΘΕ-ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου, την τηλεόραση τους ΑΣΤΡΑ, το sport fm 89,5  το ξενοδοχείο Αίγλη, το εστιατόριο Αίθριο, το ouzo therapy, τα καφέ Grooove, Azzouro, playground για τη μεγάλη βοήθεια τους στην εκδήλωση. Επίσης η ΠΙΣΤΗ και η Ένωση Ελλήνων επιστημόνων τίμησαν την ομάδα μας με τιμητικές πλακέτες για τη μεγάλη κοινωνική τους προσφορά και βοήθεια.

Στη συνέχεια έγινε οι απονομές των κυπέλλων στην ανδρική ομάδα μας για την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ από τον Αργύρη Καμπούρη και στην παιδική ομάδα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο παιδικό πρωτάθλημα. Κατόπιν ακολούθησαν οι απονομές μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας. Η τελετή έκλεισε με το πέταγμα δεκάδων δώρων στον αέρα με τους νεαρούς αθλητές μας να «μάχονται», για να τα αποκτήσουν…

Η αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου ήταν στολισμένη με τα σύμβολα της ομάδας μας, τα πανό των χορηγών μας και με δημιουργίες μπαλονιών από το κατάστημα «Το μπαλόνι» στην Αγίου Νικολάου. Επίσης υπήρχε μουσική σε όλη τη διάρκεια της γιορτής η οποία μεταδιδόταν ζωντανά από τη σελίδα μας στο fb … Ακόμη, ο Αργύρης Καμπούρης μίλησε στα παιδιά και τους γονείς, όπως επίσης και σ’ όλα τα τιμώμενα πρόσωπα και τους καλεσμένους που βρέθηκαν στην εκδήλωση.

Η ομάδα μας για μια ακόμα φορά θέλει να ευχαριστήσει τους  γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους, την επιτροπή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τον ΣΔΚΜ και Σύνδεσμο Κριτών για τη συμμετοχή τους στο τουρνουά και την τελετή λήξης και όλο τον κόσμο που γέμισε τις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας και φανέρωσε την τεράστια δυναμική της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα. Τους ευχαριστούμε συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά και πιο σωστά. Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει το προπονητικό τιμ και όσους εργάζονται για την ομάδα μας και φέρνουν αυτά τα καταπληκτικά αποτελέσματα …