noodles volos banner

Στα "χαρτιά" την πρόκριση ο Ρήγας, λόγω... ιατρού!

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ, την Τετάρτη (31/1) το μεσημέρι, ήταν προγραμματισμένος ο προημιτελικός του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, ανάμεσα στον Σαρακηνό και τον Ρήγα Φεραίο, με τους Βελεστινιώτες να παίρνουν χωρίς ιδρώτα το "εισιτήριο" για την ημιτελική φάση του θεσμού, καθώς ο ιατρός του αγώνα δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, μέχρι την ώρα που έπρεπε.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες κι οι διαιτητές, αφού ολοκλήρωσαν το καθιερωμένο ζέσταμά τους, αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια, με την απουσία του ιατρού να γίνεται αντιληπτή από τον κ. Κούστα και τους βοηθούς του. Η ώρα περνούσε, με τον "άρχοντα" της αναμέτρησης να ενημερώνει τους ιθύνοντες του Σαρακηνού πως αν δεν εμφανιστεί ο ιατρός στο βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ, μέχρι τις 3 μ.μ. (δηλαδή τριάντα λεπτά μετά την καθορισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης), το φύλλο αγώνα θα κλείσει, με υπαιτιότητα των γηπεδούχων και ο Ρήγας θα πάρει άνευ αγώνος την πρόκριση.

Το χρονικό όριο που έθεσε ο διαιτητής της αναμέτρησης, ύστερα κι από σχετική εντολή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας, παρήλθε, με τον Ρήγα να φεύγει νικητής "στα χαρτιά" από τον Βόλο και να προκρίνεται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ.

Για την ιστορία, οι εντεκάδες που θα ξεκινούσαν την αναμέτρηση για τις δύο ομάδες είναι οι εξής:

Σαρακηνός (Φασουράκης): Κοντογιάννης, Ντούρο, Στεργιόπουλος, Ηλ. Ρακής, Γιαμαλής, Καλαμάτας, Σιγαλάκος, Κοντοβάς, Γκάμπας, Θάνος, Β. Ρακής

Ρήγας Φεραίος (Αλεξίου - Σπαθής): Τσουμπέκος, Ράπτης, Κυριάκος, Γκάγκας, Μπομπότης, Σουγκάρης, Μπόρας, Παπαγεωργίου, Παπακώστας, Γεωργατζής, Τσελεπής