noodles volos banner

Νέοι Αθλητές Νίκης-Ακρόπολη 0-0

Συνεχίζουν χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα Νέοι Αθλητές κι Ακρόπολη, καθώς στο σημερινό ντέρμπι έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που είχαν και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτερη η Ακρόπολη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, με κύριο εκφραστή τον Μιχολίτση ο οποίος σε τρεις περιπτώσεις είδε τον Ράπτη, εκ των κορυφαίων των γηπεδούχων, να αποκρούει. Στο 40' ακυρώθηκε γκολ του Παπά για οφσάιντ. Είχε φάσεις και στην επανάληψη η ομάδα του Σέσκλου, αλλά της έλειψε το γκολ. Αναφορικά με τους Νέους Αθλητές, καλύτερη στιγμή στο α' 45λεπτο σουτ του Χάνου στο 20ό λεπτό, ενώ προς το τέλος δύο ευκαιρίες με φάουλ του Δημουλά, το πρώτο στο 87' χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και το δεύτερο στο 90' απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κορέντης. Στο 85ο λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Φ. Φώτου.
Ο Χαλκίδης τραυματίστηκε στα πλευρά και μετέβη στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις, ενώ από την Ακρόπολη εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία.

Συνθέσεις:
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης (41' λ.τρ. Ευθυμίου), Σιώμος, Τσιανάκας (75' Παπαπορφυρίου), Γκλαβίνης, Κουτσούκης (78' λ.τρ. Χρηστίδης), Δαμάσκος.
Ακρόπολη: Κορέντης, Αξιώτης, Παπάς, Φ. Φώτου, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Πασσιάς (85' Στύλας), Αν. Κολυμήτρας, Παγώνης (80' Τσουκάλης), Κ. Κολυμήτρας, Μιχολίτσης.