noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Τοξότης 1-0

Με εύστοχο πέναλτι του Κουτσουνίδη στο 83ο λεπτό, ο Άνθιμος Γαζής πήρε την έβδομη νίκη στο πρωτάθλημα 1-0 τον Τοξότη και τον προσπέρασε στη βαθμολογία. Για να κερδίσει η ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη, χρειάστηκε επίσης η απόκρουση πέναλτι του Γκούρη σε εκτέλεση του Δ. Τσένα στο 68'.
Ο Άνθιμος Γαζής ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος κι έχασε ευκαιρία στο 1ο λεπτό με σουτ του Δανιλόπουλου που έβγαλε στο “γάμα” ο Πασπαλάρης, ενώ είχε αρκετές φάσεις με τον προαναφερθέντα, τους Δημόπουλο, Αγγέλη που είτε σταμάτησαν πάνω στον γκολκίπερ του Τοξότη είτε ήταν άστοχες στην τελική προσπάθεια. Στο 30ό λεπτό ο Δημόπουλος είχε δοκάρι, ενώ το πέναλτι στο 83' που μετατράπηκε σε γκολ, το κέρδισε ο Δανιλόπουλος.
Αναφορικά με τον Τοξότη, η απόδοσή του ανέβηκε στο β' 45λεπτο όταν έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες, με κεφαλιά άουτ του Ηλία Τσένα εξ επαφής σε άδειο τέρμα, δοκάρι του Δ. Τσένα στο 75' και το χαμένο πέναλτι του Δ. Τσένα στο 68'. Εκφράστηκαν παράπονα για τη διαιτησία για την υπόδειξη του πέναλτι υπέρ των αντιπάλων τους, ενώ αναφέρθηκε πως στη φάση του 68ου λεπτού, ο τερματοφύλακας του Άνθιμου Γαζή θα έπρεπε να δεχθεί κόκκινη κάρτα για την ανατροπή του Τριχιά.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Δρακονταΐτης, Αλεξίου, Μυλωνάς, Κουτσουνίδης, Περατζάκης (88' Καρασώτος), Δημόπουλος (68' Ψαθάς), Αγγέλης (70' Θεοδώρου), Δανιλόπουλος, Κατσαρός, Λάσκος.
Τοξότης: Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Παπακυρίτσης, Αλ. Βέτσικας, Γ. Βέτσικας, Ηλ. Τσένα, Τσιατσιάνης, Τριχιάς, Κούτσικος (70' Μαϊστράλλης), Λένα (52' Δ. Τσένα).