noodles volos banner

Aργοναύτες-Άνθιμος Γαζής 5-3

 

Δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, πρώτη σε εντός έδρας αγώνα για τους Αργοναύτες, με αγγλικό σκορ 5-3 κόντρα στον Άνθιμο Γαζή. Το 1-0 στο 4ο λεπτό με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναγιώτη Δημητρίου, το 2-0 ένα δίλεπτο αργότερα με τον Τηγανόπουλο ύστερα από παράλληλο γύρισμα του Μπαλίου, το 2-1 ο Δημόπουλος στο 28' και το 2-2 ο Κουτσουνίδης στο 44' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη άλλα τέρματα τέρματα. Από ασίστ του Δαϊλιάνη, ο Κουφάκης το 3-2 στο 67', ο Δαϊλιάνης με πέναλτι το 4-2 στο 81' (που κέρδισε ο Γουρναρόπουλος) και ο Νικογιάννης το 5-2 με κοντινή προβολή στο 83'. Από την άσπρη βούλα η μείωση στο τελικό 5-3 δύο λεπτά πριν τη λήξη με τον Κουτσουνίδη. Ο Πουλογιάννης στο 80' τραυματίστηκε και μετά τη λήξη του ματς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για ακτινογραφία, ενώ την επανεμφάνισή του έκανε ύστερα από 1,5 χρόνο ο Κουρτέσης για το σύλλογο των Μηλεών.

Στη φωτογραφία η αρχική ενδεκάδα των Αργοναυτών στη σημερινή συνάντηση.

Συνθέσεις:
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Καλαμάς (80' Δαγκουλής), Π. Δημητρίου, Αλία, Βούλγαρης (65' Γουρναρόπουλος), Γ. Δημητρίου, Μπαλίου (70' Ευάγγ. Κ. Ζάρρας), Νικογιάννης, Τηγανόπουλος, Δαϊλιάνης, Κουφάκης.
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Καρασώτος, Κωστάκης, Κουτσουνίδης, Τσεπάνης, Λάσκος, Τσιτσιρίκης (56' Πουλογιάννης), Μπακογιάννης, Θεοδώρου, Κατσαρός, Δημόπουλος (78' Κουρτέσης).

 

Last modified onSunday, 10 January 2016 20:12