noodles volos banner

Δύναμις-Κένταυρος 0-2

Τρίτη νίκη τη φετινή σεζόν για τον Κένταυρο, που στο σημερινό ματς είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζήκα, ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της πηλιορείτικης ομάδος, στο 3ο λεπτό ύστερα από ασίστ του Μπογδανίδη και στο 29ο από πάσα του Πάπου. Ο σκόρερ έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, στη μία αστόχησε σε άδειο τέρμα από κοντά και στην άλλη πλάσαρε άουτ, ο Πάπος είχε καλή φάση για γκολ στο 60' και ο Τσατσάνης στο 80' ωραίο σουτ που ανέκοψε αμυντικός πάνω στη γραμμή. Αναφορικά με τους γηπεδούχους της Δυνάμεως, Ανδρέου και Ρουμπάτης ήταν οι εκφραστές των επιθετικών προσπαθειών. Ο πρώτος είχε κεφαλιά λίγο άουτ και ο δεύτερος πλασέ με την ίδια κατάληξη στο πρώτο 45λεπτο, στην επανάληψη τα σουτ τους απέκρουε ο αντίπαλος γκολκίπερ ενώ κεφαλιά του Κολτσίδα πέρασε δίπλα από το δοκάρι προς το φινάλε. Για τον Κένταυρο, επανεμφανίστηκε ο σέντερ φορ Βρέκουλος που έπαιξε ως αλλαγή.

Συνθέσεις:
Δύναμις: Νακελάρι, Μπατσκίνης (65' Οσμάνι), Τσουκαλάς, Σέτι, Γαλάνης (55' Κανάνι), Σαραφίδης, Στεργίου (70' Θανόπουλος), Τσάμης, Ρουμπάτης, Ανδρέου, Κολτσίδας.
Κένταυρος: Πότσκα, Πανάρετος, Εκταρίδης (75' Μότζιος), Λιάτζουρας, Βαγγ. Γώγος, Βαρσαμάς, Τσιργής, Πάπος (75' Βρέκουλος), Μπογδανίδης, Φ. Γώγος (46' Τσατσάνης), Τζήκας.