noodles volos banner

Iάσων-Νέοι Αθλητές Νίκης 0-0

Με 0-0 εκτός έδρας ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης, με 0-0 έκλεισε τον πρώτο γύρο σήμερα στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς κόντρα στον τοπικό Ιάσονα. Καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους στο 30ό λεπτό με εξ επαφής κεφαλιά του Τσάνιου άουτ μετά εκτέλεση φάουλ του Δημόπόυλου, ενώ στην επανάληψη ο Καλογριάς αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 50ό. Για τους φιλοξενούμενους, δύο (οριζόντια) δοκάρια, στο 5'΄με πλασέ ύστερα από ατομική ενέργεια του Σιώμου και στο 40' ύστερα από φάουλ του Δημουλά κι αλλαγή πορείας της μπάλας από το κεφάλι του Τσιανάκα. Στο 75' μεγάλη χαμένη φάση όταν ο Δαμάσκος σέντραρε και οι Τσιανάκας-Γκλαβίνης μπερδεύτηκαν και δεν μπόρεσαν από καλή θέση να σκοράρουν. Για τον Ιάσονα, έγιναν τρεις αναγκαστικές αλλαγές, ενώ στο 75' χτύπησε ο Θεοδωρόπουλος, με αποτέλεσμα στο τελευταίο τέταρτο να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο. Τέλος, οι Νέοι Αθλητές διατήρησαν το αήττητο στον α' γύρο με οκτώ νίκες-τέσσερις ισοπαλίες και χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ στα έξι εκτός έδρας παιχνίδια.

Συνθέσεις:
Ιάσων: Σπηλιόπουλος, Σπύρου, Κάβουρας, Κοτσαλής (70' λ.τρ. Σουφλάρης), Ματής (35' λ.τρ. Βαρελόπουλος), Τσάνιος, Ζάχος, Μασούρας, Καλογριάς (60' λ.τρ. Ρακής), Δημόπουλος, Θεοδωρόπουλος.
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης (72' Χρηστίδης), Μπακογιάννης (61' λ.τρ. Δαμάσκος), Κουτσούκης, Γκλαβίνης (85' Βλάχος), Τσιανάκας, Σιώμος.