noodles volos banner

Επιτυχίες κολυμβητών του Ολυμπιακού Βόλου

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχαν οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Ολυμπιακού Βόλου στους χειμερινούς αγώνες κολύμβησης  Προαγωνιστικων ομάδων, που πραγματοποιήθηκαν στην Λάρισα 14 και 15 Μαρτίου 2015.

Κατέκτησαν 16 συνολικά μετάλλια 5 χρυσά, 5 αργυρά και 6 χάλκινα.

Η Τρύπα Σοφία κατέκτησε 3 χρυσά στα 50 και 100 μέτρα πρόσθιο και στα 200 μέτρα μεικτής ατομικής.

Ο Δημητρίου Ιωάννης κατέκτησε 2 χρυσά στα 50 και 100 μέτρα μεικτής ατομικής.

Η Κορμπετη Σοφία κατέκτησε 2 αργυρά μετάλλια στα 50 και 100 μέτρα πρόσθιο.

Η Ξυνομπιτη Αρετη και η Σφυρη Ζωή  κατέκτησαν από  ένα αργυρό μετάλλιο στα 200 μέτρα πρόσθιο, και από ένα χάλκινο στα 50 μέτρα πρόσθιο.

Η Χιωτη-Ραμπελο Αικατερίνη κατέκτησε ένα αργυρό μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο και δυο  χάλκινα στα 100 και 200 μέτρα ύπτιο.

Η Φασουλιδη Μαρία κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο.

Η Ξυνομπιτη Θεοδωρα κατέκτησε ένα χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο.

Στους αγώνες συμμετείχαν και οι κολυμβητές Χατζησταμος Κιμων, Στριμπακος Γεώργιος, Καλαμιδας Δημήτριος και κολυμβήτριες  Σανιδα Άρτεμις, Παπαδοπούλου Δέσποινα και Ζάχου Ιωάννα-Μαρία, με πολύ καλές επιδόσεις.

Δεν συμμετείχε η κολυμβήτρια Βαραλη Φωτεινή λόγω ασθενείας.

Η διοίκηση του συλλόγου θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και τους προπονητές τους Έλενα Μπεσηερστοβα και Μαντα Γεώργιο.

Θέλει επίσης να ευχαριστήσει όλους τους γονείς των αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου για την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν, και για την πολύτιμη βοήθεια τους στην προσπάθεια που κάνουμε για την αναβάθμιση των τμημάτων κολύμβησης.