noodles volos banner

Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της Α' ΕΠΣΘ την Κυριακή

  • Published in ΕΠΣΘ
Φάση από το ματς Παγασητικός-Πηλέας με πρωταγωνιστή τον Φώτου των φιλοξενούμενων Φάση από το ματς Παγασητικός-Πηλέας με πρωταγωνιστή τον Φώτου των φιλοξενούμενων

Ο Παγασητικός στο ένα από τα δύο πρωινά ματς κατέβαλε την αντίσταση του Πηλέα με το επιβλητικό 5-1, πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο σκόραρε τέσσερις φορές. Στο 42' ο Δουλάς άνοιξε το σκορ πλσάροντας εύστοχα σε τετ-α-τετ, στο 60' ο Καραγιώργος έκανε το 2-0, ύστερα από πάσα του Μάρκου, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι ρόλοι άλλαξαν με τον Καραγιώργο να "σερβίρει" και τον Μάρκο να σκοράρει για το 3-0. Στο 81' ο Δημόπουλος, από πλευράς Πηλέα, μείωσε σε 3-1, αλλά στο 90' πάλι ο Δουλάς με αριστερό σουτ έκανε τέσσερα τα τέρματα της ομάδας του Παγασητικού, "κλειδώνοντας" μία και καλή το τρίποντο για την ομάδα του. Το "κερασάκι στην τούρτα" μπήκε για τους γηπεδούχους στο 90+2' με τέρμα του Ρουσσά. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως ο Καράνταγλης, από πλευράς Παγασητικού, έχασε πέναλτι στο 64'.

Στο άλλο πρωινό παιχνίδι της Κυριακής, ο Ηρακλής Β. κέρδισε τον Πύρασο με 2-1, σκορ που διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος. Στο 23' ο Πετρόπουλος έκανε το 1-0, επτά λεπτά αργότερα ο Σιώμος έφερε το ματς στα ίσια για την ομάδα της Αγχιάλου, με την κεφαλιά του Νούσια, ύστερα από φάουλ του Γκάγκα στο 42', να διαμορφώνει το 2-1 που έμελε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, παρά τις αρκετές ευκαιρίες για περισσότερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

Στη Σκιάθο, η τοπική ομάδα έμεινε στο 0-0 με τον Θησέα, με την ομάδα της Αγριάς να στέφεται πρωταθλήτρια από σήμερα.

Στο Βελεστίνο, ο Διαγόρας κέρδισε 2-1 τη γηπεδούχο Ακρόπολη, που έπαιξε εεκί λόγω τιμωρίας, με ανατροπή στο σκορ. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιάννη Ακτσιαλή προηγήθηκε στο πρώτο μέρος με τον Πασσιά (20'), αλλά στην επανάληψη ο Πάσχος, με δύο προσωπικά του τέρματα, στο 65' και στο 89', έφερε "τα πάνω-κάτω" στο παιχνίδι, με την ομάδα του Στεφανοβικείου να παίρνει τελικά τους τρεις βαθμούς.

Εύκολη η επικράτηση του Αίαντα στη Σούρπη, κόντρα στον Άνθιμο Γαζή, με 5-1. Στο 23' οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χειλά, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν ένα λεπτό αργότερα, βγάζοντας άμεση αντίδραση. Στο 40' ο Κατσαβριάς έκανε το 2-1, ενώ επτά λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μακανίκας, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, πάλι ο Χειλάς σκόραρε για το 4-1, ενώ το τελικό 5-1 διαμορφώθηκε με τέρμα του Μπιρτσάι. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια στο πρώτο ημίχρονο, ένα με τον Χειλά κι ένα με τον Πλαβό, προκειμένου να αυξήσουν κι άλλο τον δείκτη του σκορ, δίχως, όμως, να τα καταφέρουν.

Στον Πτελεό, ο Πρωτεσίλαος κέρδισε τον Μαγνησιακό με 3-1. Σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Βαλωτής (30'), Παπαδόπουλος με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (68') και ο Απ.. Λάμπος (70'). Για τον Μαγνησιακό μείωσε ο Κοντοβάς στο 82'. Πολλά τα παράπονα της φιλοξενούμενης ομάδας από τον διαιτητή Δημητριάδη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία των ιθυνόντων του Μαγνησιακού, σε όσα παιχνίδια της ομάδας έχει σφυρίξει, τα τελευταία δύο χρόνια, καταλογίζει ένα πέναλτι εις βάρος της!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

A' ΕΠΣΘ

Παγασητικός - Πηλέας 5-1

Ηρακλής - Πύρασος 2-1

Σκιάθος - Θησέας 0-0

Ακρόπολη - Διαγόρας 1-2

Αίας - Άνθιμος Γαζής 5-1

Πρωτεσίλαος - Μαγνησιακός 3-1

 

Last modified onMonday, 07 May 2018 09:41