noodles volos banner

Τα αποτελέσματα της ΕΠΣΘ το Σάββατο

  • Published in ΕΠΣΘ

Ένα ματς έγινε σήμερα για την 25η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ κι αυτό ήταν το ντέρμπι γειτονιάς ανάμεσα σε Αγία Παρασκευή και Σαρακηνό, που έληξε ισόπαλο 1-1.

Σε ό,τι αφορά το σπουδαιότερο ματς της Β’ ΕΠΣΘ, η Δήμητρα κατάφερε να περάσει από το γήπεδο του Πυράσου, που χρησιμοποίησαν ως έδρα οι Μικροθήβες, με θριαμβευτικό τρόπο, αφού συνέτριψε τη γηπεδούχο ομάδα με 1-6. Έτσι δύο αγωνιστικές πριν το τέλος στο β’ όμιλο της Β’ ΕΠΣΘ η ομάδα του Μιχάλη Ανδρωνά διατήρησε το +5 από τους Μυρμηδόνες, που έφυγαν με το διπλό από το Αϊδίνι (0-3 τον Αγροτικό). Πάντως, ο Πανιώνιος έχασε βαθμούς στον Ριζόμυλο από τον Αστέρα και μαζί τις πιθανότητες να καταλάβει τη δεύτερη θέση.  

Στον πρώτο όμιλο πολύ σημαντικό ήταν το διπλό της Δύναμης επί του Εθνικού με στη μάχη για τη σωτηρία με 1-2 σε συνδυασμό με την ήττα του Νέου Μαγνησιακού στην έδρα του από την Α.Ε. 2002 με 1-3 και την ισοπαλία της Μακρινίτσας με τον Ιάσονα Α. Μ.

Το ματς Αχιλλέας Αχιλλείου- Αγχίαλος 1-1 διακόπηκε στο 83’ για ένα τέταρτο λόγω επεισοδίων για πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Αγχιάλου. Τελικά το ματς συνεχίστηκε με απόφαση του διαιτητή Νικόπουλου και η Αγχίαλος έχασε το πέναλτι, χωρίς να αλλάξει το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ:

Α’ ΕΠΣΘ

Αγία Παρασκευή-Σαρακηνός 1-1

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Νέος Μαγνησιακός- ΑΕ 2002 1-3
Εθνικός- Δύναμις 1-2
Κένταυρος Ν.Π.- Ένωση Λεχ. Νηλέα 0-7
Μακρινίτσα- Ιάσων Α.Μ. 1-1
Ν.Α. Νίκης- Ελευθεριακός 0-3 α.α.
Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Άθλος- Απόλλων Καν. 1-1
Αχιλλέας Αχιλλείου- Αγχίαλος 1-1

Αγροτικός- Μυρμηδόνες 0-3
Αστέρας Ριζ.- Πανιώνιος 1-1
Ηρακλής Αγ. Θ.- Δάφνη 0-4
Μικροθήβες- Δήμητρα Ευξ. 1-6

Last modified onSaturday, 05 May 2018 20:26