noodles volos banner

Ασταμάτητος σε Πανελλήνιο και Σόφια ο Νικόμαχος

Το Σάββατο και την Κυριακή 5 και 6 Νοεμβρίου 2016 οι αθλητές του Νικόμαχου Βόλου αγωνίστηκαν ταυτόχρονα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων Τάε-Κβον-ντο, που έγινε στη Χαλκίδα, και σε Διεθνές Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που διεξήχθη στη Σόφια της Βουλγαρίας. Τα αποτελέσματα καταπληκτικά, αφού οι περισσότεροι αθλητές σημείωσαν επιτυχίες.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα η Χειμωνίδη Χρυσάνθη κατάφερε μετά από τέσσερις αγώνες να διακριθεί και να πάρει ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -59 Κορασίδων, εξασφαλίζοντας μόρια για την εισαγωγή της  στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συμμετείχαν οι καλύτεροι 16 αθλητές κάθε κατηγορίας, αφού προηγουμένως είχαν επιτευχθεί οι προκρίσεις της Νότιου και Βορείου Ελλάδος. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν, έχοντας πολύ καλές εμφανίσεις και οι Σωτήρης Κωνσταντίνος και Ευάγγελος Τόρης, δεν κατάφεραν όμως να διακριθούν.

Ταυτόχρονα, αποστολή αθλητών του συλλόγου αγωνιζόταν στο Διεθνές πρωτάθλημα HEREYA OPEN στη Σόφια της Βουλγαρίας, στο οποίο η συμμετοχή άγγιζε τα 800 άτομα από 25 χώρες.

Εκεί όλοι οι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν μετάλλιο και είχαν δυνατότητες για ακόμη καλύτερες θέσεις. Χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν ο Δαμαλάς Μανώλης στην κατηγορία +78 Εφήβων, ο Σανιδάς Νικόλαος στην κατηγορία -63 Έφηβων, ο Κωστάκης Νικόλαος στην κατηγορία -65 Παίδων και ο Βαϊνάς Κωνσταντίνος στην κατηγορία +78 Εφήβων.

 Οι αθλητές όλοι προετοιμάζονται για τα επόμενα πρωταθλήματα.