noodles volos banner

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το αγωνιστικό σεμινάριο του Νικόμαχου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό σεμινάριο το οποίο διοργάνωσε ο Α.Σ. Νικόμαχος Βόλου, στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας, από τις 15 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Την επιμέλεια της αγωνιστικής προπόνησης, που διεξήχθη την Παρασκευή και το Σαββάτο σε διαφορετικές ώρες για κάθε ηλικία, είχαν δυο παγκόσμιοι πρωταθλητές του Ταεκβοντό από το Ιράν, ο Farzad Zolghadri και ο Hadi Mostaan. Ο Farzad Zolghadri -εκτός των πολλών διακρίσεων του- είναι πτυχιούχος γυμναστής και προσκεκλημένος του Α.Σ. Νικόμαχου Βόλου και βρίσκεται στον σύλλογο, όπου προπονεί τα αγωνιστικά γκρουπ όλων των ηλικιών.

Στην πολύ πετυχημένη διοργάνωση διδάχτηκαν όλοι οι αθλητές αγωνιστικές τεχνικές πολύ υψηλού επίπεδου από τους Ιρανούς παγκόσμιους πρωταθλητές. Το Ιράν είναι υπερδύναμη στο χώρο του Ταεκβοντό και ανήκει στις πρώτες χώρες σε ό,τι αφορά διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα συμμετείχαν 22 σωματεία με 160 αθλητές. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν αθλητές που πρόσφατα διακρίθηκαν στα Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια πρωταθλήματα που έγιναν τα δυο τελευταία χρόνια. Επίσης παρών έδωσαν και δύο Χάλκινοι Ολυμπιονίκες που διακρίθηκαν το καλοκαίρι στην  Ολυμπιάδα Κωφών που έγινε στη Σαμψούντα της Τουρκίας και οι οποίοι βραβεύτηκαν από τον Δήμο Βόλου μέσω του εκπροσώπου Αντιπρόεδρου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Καπουρνιωτη Μιχάλη για τη διάκριση τους.

Την Κυριακή 17/9 διεξήχθησαν αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες ανάμεσα σε όλους τους αθλητές που βρίσκονταν στο σεμινάριο με μεγάλη επιτυχία. Συνδιοργανωτής και αρωγός στην εκδήλωση αυτή του Βολιώτικου συλλόγου ήταν ο Δήμος Βόλου.

Ο Ιρανός προπονητής θα βρίσκεται στον ΑΣ Νικόμαχο Βόλου μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές στον Νικόμαχο συνεχίζονται και από 25 έως 30 Σεπτεμβρίου έχει για όλους τους νέους αθλητές δωρεάν εβδομάδα γνωριμίας με το άθλημα. Πληροφορίες επί της Ελ. Βενιζελου 112 στον Βόλο και στη Φιλελλήνων 14 στα τηλ. 24210 38770-24210 48482.

Last modified onSaturday, 23 September 2017 01:02