noodles volos banner

Προπονητής στην Εθνική Τάε κβον ντο ο Βολιώτης Δ. Τόρης

Στην Εθνική ομάδα Τάε κβον ντο ως προπονητής θα είναι ο Δημήτριος Τόρης του τοπικού συλλόγου Νικόμαχος Βόλου και θα συνοδεύσει τους αθλητές και αθλήτριες στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων Ανδρών Γυναικών που θα γίνει στο τέλος Ιουλίου στο Γκρόζνυ της Τσετσενίας.

Ο Δημήτρης Τόρης επιλέχθηκε από την Ομοσπονδία για τη θέση του Εθνικού προπονητή που αποτελεί συνέχεια στις επιτυχίες που είχε ως προπονητής των κλιμακίων για την κεντρική και Βόρεια Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

Ο Βολιώτης προπονητής του Νικόμαχου ήταν και υπεύθυνος των επίλεκτων αθλητών Βορείου Ελλάδος.

Ο Δ. Τόρης που ασχολείται από το 1984 με το Τάε κβον ντο και ως αθλητής είχε πανελλήνιες και βαλκανικές διακρίσεις καταφέρνοντας μέσα από αυτές την εισαγωγή του στο ΤΕΦΑΑ, όπου και πήρε και την ειδικότητα Τάε κβον ντο, ενώ τα τελευταία χρόνια με τον επίσης προπονητή, αδελφό του Τόρη Παύλο, «μετράνε» συνεχώς διακρίσεις αθλητών τους,  του συλλόγου  ΑΣ Νικόμαχος.

«Είναι μια Ολυμπιακή χρονιά και το επίπεδο του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα είναι πάρα πολύ καλό» δήλωσε ο Τόρης Δημήτριος. «Είναι επίσης άξιο συγχαρητηρίων το γεγονός ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, παρά τις αντίξοες συνθήκες και χωρίς καμία οικονομική στήριξη, κατανοεί τις ανάγκες των αθλητών και συγκροτεί πλήρη ομάδα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στηρίζοντας έτσι τις προσπάθειες τους για κάτι καλύτερο», συνέχισε στις δηλώσεις του.

 

Last modified onThursday, 07 July 2016 21:09