noodles volos banner

Μετάλλια στο πανελλήνιο Νέων Ανδρών-Γυναικών για αθλητές του Νικόμαχου

Το Σάββατο και την Κυριακή 7 και 8 Μαΐου έγινε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών-Γυναικών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό στα Βασιλικά της Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν περίπου 300 αθλητές από 105 σωματεία από όλη την Ελλάδα. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό αφού συμμετέχουν αθλητές οι οποίοι είναι μέχρι 20 ετών και παίζουν και στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών
Από τον Α.Σ. Νικόμαχο Βόλου συμμετείχαν 9 αθλητές οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν ένα ασημένιο και δυο χάλκινα μετάλλια. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Γκαγιάννη Τάνια μετά από τρεις καταπληκτικούς αγώνες και χάνοντας στον τελικό με μισό πόντο στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η συγκεκριμένη αθλήτρια ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Εφήβων-Νεανίδων του 2015 και στόχος της είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας αυτής που θα γίνει μετά το καλοκαίρι. Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Λιμνιώτη Μαρία Ζωή η οποία ήταν από τις μικρότερες ηλικιακά στην κατηγορία της αλλά πρωταγωνιστεί και έχει και η ίδια στόχο το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων. Επίσης χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αντωνόπουλος Ευάγγελος ο οποίος έχει το δελτίο του στο σύλλογο, αλλά γυμνάζεται στη Λάμια στον «Παναθλητικό όμιλο Άμπλιανης». Στην πέμπτη θέση και ένα βήμα από τα μετάλλια τερμάτισαν η Γελαμέρη Ξένια, Βογιατζή Αγγελική και Γκογκινούδη Παρασκευή κάνοντας μια καταπληκτική εμφάνιση. Αγωνίστηκαν χωρίς να καταφέρουν να διακριθούν οι Δαμαλάς Μανώλης, Βογιατζής Δημήτριος, Μακαρές Κωνσταντίνος.
Οι αθλητές του συλλόγου συνεχίζουν την προετοιμασία τους κανονικά υπό την καθοδήγηση των προπονητών του συλλόγου Τόρη Δημητρίου και Τόρη Παύλου, για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις που είναι το βαθμολογούμενο προκριματικό πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ, διάφορα φιλικά και το διεθνές πρωτάθλημα της Θεσσαλονίκης που θα γίνει τον Ιούνιο.