noodles volos banner

Αρχίζουν προετοιμασία οι ομάδες 2001-2002 της Αγ. Παρασκευής

Για τη Δευτέρα 24/8 έχει οριστεί η έναρξη του 18ου ποδοσφαιρικού έτους για την Σχολή Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου. Στις 8 το πρωί ξεκινούν τις προπονήσεις τους οι αθλητές γεννημένοι τα έτη 2001 & 2002, υπό τις οδηγίες των προπονητών τους Ντούσαν Πότσουτσα και Λεωνίδα Καραλή αντιστοίχως.
Με πρώτα αυτά τα δυο τμήματα, ξεκινά η 18η χρονιά λειτουργίας της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, με πολύ υψηλούς στόχους. Στο αγωνιστικό επίπεδο, στόχος αποτελεί η εφαρμογή του προπονητικού πλάνου, με το τεχνικό επιτελείο της Σχολής, που είναι υψηλών προδιαγραφών κι εφάμιλλο των ακαδημιών μεγάλων ΠΑΕ.
Εξωαγωνιστικά, η βελτίωση και προώθηση μαθητών-ποδοσφαιριστών που ξεχωρίζουν με το ταλέντο και την συνέπειά τους, σε επαγγελματικές ομάδες υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό, αποτελεί επίσης ένα σημείο αναφοράς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και το φετινό καλοκαίρι υπήρξε επιλογή από μεγάλες ΠΑΕ, τεσσάρων νεαρών ποδοσφαιριστών της Σχολής Ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, ωστόσο αυτές οι μετακινήσεις τελικά δεν ολοκληρώθηκαν, εξαιτίας των οικονομικών δυσχερειών που προέκυψαν αυτό το καλοκαίρι, τις οποίες όλοι γνωρίζουμε.
Επιπλέον, γενικότερα στόχο αποτελεί η διοργάνωση εκδηλώσεων, σεμιναρίων και διαφόρων άλλων δραστηριοτήτων που έχουν ως σκοπό τη βελτίωση, εξέλιξη και διεύρυνση του επιπέδου των νεαρών αθλητών, αλλά και των γονιών τους.