noodles volos banner

Με νέες φιλοδοξίες η πρώτη της ΑΕ Διμηνίου (φωτογραφίες)

 

Αγιασμός και πρώτη προπόνηση χθες για την ΑΕ Διμηνίου, που σήμαναν την έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2015-16. Με νέες φιλοδοξίες, η δευτεραθλήτρια ομάδα της Α' ΕΠΣΘ τα τελευταία τέσσερα συναπτά έτη και κυπελλούχος ΕΠΣΘ την περασμένη σεζόν, θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα που είναι η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλήματος και η άνοδος στη Γ' Εθνική.

 

 

Στη χθεσινή πρεμιέρα, το “παρών” έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, παλιοί και νέοι, η τεχνική ηγεσία με τον προπονητή Κώστα Παπαστεργίου, τον γυμναστή Γιώργο Κυριάκο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Κόκκορη, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της διοίκησης.
Μετά το πέρας του αγιασμού, ο π. Κωνσταντίνος μίλησε στους αθλητές και τους ζήτησε ομοψυχία, αλληλοσεβασμό και κατανόηση λέγοντας πως “μόνον τότε θα είναι πραγματικά νικητές”.
Τον λόγο μετέπειτα πήρε ο πρόεδρος της ΑΕΔ, Παύλος Πάνος που ανέλαβε το φετινό καλοκαίρι να “τρέξει” την ομάδα, ο οποίος μεταξύ των ευχών για μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες, είπε: “Στόχος δεν είναι μόνο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, δεν είναι μόνο η άνοδος στην Γ’ Εθνική, πρώτος και μεγαλύτερος από όλους είναι να γίνουμε ένα, ο ένας να δίνει το χέρι στον άλλο για να σηκωθεί, στόχος είναι τα αποδυτήρια να τα νοιώθετε σπίτι σας. Όταν όλοι είναι για όλους, τότε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο αλλά και η άνοδος θα έρθει. Μαζί με τους προπονητές σας θα έχετε ότι ζητήσετε για να φέρετε εις πέρας τους στόχους που έχουν τεθεί, γι αυτό να είστε σίγουροι. Σύντομα θα πάμε και το 2ήμερο στο Πήλιο, εκεί θα δεθούμε ακόμη περισσότερο, πρώτα ως άνθρωποι και στην συνέχεια ως ομάδα. Καλή μας αρχή”.
Μετά ο αντιπρόεδρος κ. Καραλής ευχήθηκε με την σειρά του καλό ξεκίνημα και να είναι μια σεζόν επιτυχιών. Το ίδιο ανέφερε και ο γενικός αρχηγός Κανδήλας Γιώργος, ο οποίος εκτός από τις καθιερωμένες ευχές, ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές για τον εσωτερικό κανονισμό.
Σειρά είχε ο προπονητής Κώστας Παπαστεργίου, αφού καλωσόρισε τους νέους ποδοσφαιριστές και τους παρουσίασε στους “παλιούς”, είπε τα εξής: “Ο π. Κωνσταντίνος δεν θα μπορούσε να το πει καλύτερα, αυτό είναι το τρίπτυχο που βγάζει νικητές: ομοψυχία, αλληλοσεβασμός και κατανόηση. Είμαστε καταδικασμένοι να πρωταγωνιστήσουμε και φέτος, ξέρουμε την συνταγή για να το καταφέρουμε. Η ομάδα τα τελευταία 4 χρόνια, φτάνει στην πηγή και νερό δεν πίνει, φέτος αυτό πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει. Μαζί με τη διοίκηση η οποία μέσω του γενικού αρχηγού είναι πάντα εδώ, θα τα καταφέρουμε. Πρέπει όμως να δουλέψουμε σκληρά, με μόχθο και πολύ ιδρώτα. Σας εμπιστεύομαι τυφλά γιατί ξέρω ποιοι είστε. Φέτος έχουμε τη χαρά να έχουμε στην προετοιμασία και 5 παιδιά από τις ακαδημίες της ομάδας. Δείξτε τους τα πάντα, αγκαλιάστε τους γιατί είναι το μέλλον. Καλή μας αρχή και χωρίς τραυματισμούς”.
Τέλος, από την “πρώτη” δεν έλειπαν και τα γούρια, με τον προπονητή να στήνει την μπάλα στα όρια της μεγάλης περιοχής και να ζητά από τον Κοντογιάννη να καθίσει κάτω από το τέρμα. Τότε ο π. Κωνσταντίνος ανέλαβε χρέη “εκτελεστή” και σκόραρε το πρώτο γκολ της νέας σεζόν!!!

(φωτογραφίες: ΑΕ Διμηνίου)