noodles volos banner

Δόθηκε το πρώτο φιλικό των παλαιμάχων του Πυράσου

  • Published in ΕΠΣΘ

Το πρώτο της φιλικό έδωσε η νεοσύστατη ομάδα παλαιμάχων του Πυράσου, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου τους παλαιμάχους των Μικροθηβών, που επικράτησαν με 4-5. Σε σχετικό δελτίο Τύπου στο σάιτ της ομάδας αναφέρεται:

«Οι παλαίμαχοι του Πυράσου ήταν εκεί, το απόγευμα της Τετάρτης, στο χώρο όπου τίμησαν την κυανόλευκη φανέλα, το γήπεδο της Νέας Αγχιάλου. Ο καιρός ήταν σύμμαχός τους, καθώς δεν έβρεξε. Και ο αντίπαλος επίσης.

Το πρώτο φιλικό των Παλαιμάχων Πυράσου δόθηκε με αντίπαλο τον ΑΣ Μικροθηβών και σκορ 4-5 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Για τον Πύρασο τα γκολ σημείωσαν οι Γκόλιας, Δανόπουλος, Κίτσος και Αναγνώστου. Ήταν η πρώτη επίσημη αγωνιστική δράση του υπό σύσταση συλλόγου παλαιμάχων του σωματείου μας, η πρώτη από τις πολλές που θα ακολουθήσουν. Η ανταπόκριση των παλιών ποδοσφαιριστών είναι μεγάλη και το εγχείρημα δείχνει να στηρίζεται σε ισχυρές βάσεις, καθώς όσοι φόρεσαν ποδοσφαιρικά παπούτσια στη Νέα Αγχίαλο, έχουν δεθεί συναισθηματικά με τον Πύρασο, παρακολουθούν την πορεία του και δείχνουν εμπράκτως την αγάπη τους.

Η διοίκηση του συλλόγου απευθύνει κάλεσμα στους Παλαίμαχους, ώστε να έρθουν ακόμη πιο κοντά στην ομάδα, με παρουσία στο γήπεδο στους εντός έδρας αγώνες και εύχεται, για ακόμη μία φορά, κάθε επιτυχία στην ίδρυση του συλλόγου τους. Μέσα από την ιστοσελίδα μας, θα υπάρχει ενημέρωση για κάθε δραστηριότητά του».