noodles volos banner

Έγιναν τα εγκαίνια του βοηθητικού, που γέμισε από παιδιά

  • Published in ΕΠΣΘ

Τα εγκαίνια του νέου σύγχρονου βοηθητικού γηπέδου στο ΕΑΚ του Βόλου πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου. Μία πολύ ωραία εικόνα έδωσε η παρουσία πολλών παιδιών από ακαδημίες της ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ και στις κερκίδες ήταν αρκετός κόσμος. 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το ποδόσφαιρο και γενικά τον αθλητισμό της Μαγνησίας. Το νέο γήπεδο (βοηθητικό ΕΑΚ) διαθέτει πλέον έναν πλαστικό χλοοτάπητα 7.000 τ.μ. τελευταίας γενιάς, ενώ πραγματοποιήθηκαν ακόμη έργα εξωραϊσμού και συγκεκριμένα τοποθετήθηκαν 1.080 πλαστικά καθίσματα σε όλο το μήκος της κερκίδας, καινούργια γκολπόστ, που πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας, καινούργιοι πάγκοι αναπληρωματικών και διαιτητών, ενώ έγινε πλήρης διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο κατασκευάστηκε από ιδίους πόρους.

Το νέο γήπεδο, σε συνδυασμό με την ολοκλήρωση των εργασιών στα γήπεδα Νεάπολης και Πορταριάς και την έναρξη των εργασιών στα γήπεδα Διμηνίου και στο Βασδέκειο, θα δώσει οριστική λύση στο μείζον γηπεδικό πρόβλημα που ταλανίζει τόσα χρόνια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής.

Ειδικότερα σε ότι αφορά το Βασδέκειο οι εργασίες ανακατασκευής ξεκινούν το Νοέμβριο και θα έχουν ολοκληρωθεί έως και τον Μάιο με την τοποθέτηση νέου υπερσύγχρονου πλαστικού χλοοτάπητα και την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ.

Με την ολοκλήρωση του αγιασμού που τέλεσε ο πατέρας Γεώργιος από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου ξεκίνησε ένα μικρό τουρνουά μεταξύ των ομάδων που παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου γηπέδου. 

1voithitiko

2voithtiko

3voithitiko